Haberler

Talihsiz Baba, Ölümüne Neden Olan 5 Yaşındaki Oğlunu Silahla Oynatıyormuş

Güncelleme:

Adana'da, 5 yaşındaki oğlu tarafından kazara tabancayla vurularak öldürülen talihsiz babanın oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği ana ait görüntüler ortaya çıktı.

Adana'da, 5 yaşındaki oğlu tarafından kazara tabancayla vurularak öldürülen Kerim Kırat'ın sosyal medya hesabında oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği ana ait görüntüler ortaya çıktı.

MASADA BIRAKILAN SİLAHLA OYNAMAYA BAŞLADI

Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde, 12 Aralık'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, belediyede çalışan emekli uzman çavuş Kerim Kırat, işten geldikten sonra tabancasını sehpanın üzerine bırakarak, yemek yemeye başladı. Odaya gelen oğlu Z.K. tabancayı alarak oynamaya başladı. Kırat, tabancayı oğlundan almak istedi. Ancak tabanca ateş aldı ve Kırat vuruldu. Silah sesi üzerine komşuları polisi aradı. Eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kırat, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alınan Kırat, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kerim Kırat

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Kırat'ın oğlunu sürekli tabancayla oynattığını belirledi. Kırat'ın sosyal medya hesabında da oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği ana ait görüntülere ulaşıldı. Kırat'ın cenazesi otopsinin ardından Osmaniye'de toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Gezegen:

CAHILLIK. . . . . . BASKA BIR SEY DEGIL. . . . . . Nokta. . . . . .

29
2
yanıtYanıtla
akılsız baba:

Babasına 1 gram üzülmedim ama o cocuğa üzüldim yetim kaldı ve nasıl bir psikolojiyle büyüyecek

17
12
yanıtYanıtla
Mebrure:

Oyuncak olarak bile alinmamasinda fayda var. Maalesef bazı çocuklar meraklı oluyor. Ama burda ben babanın erkek çocuğuna silah kullanmasından gurur duyduğunu düşünüyorum. Çok yanlış yapmış.

12
2
yanıtYanıtla
yellow rose:

saçmalamayın ne var bunda elbette eğitecek hatta az bile eğitmiş ki çocuk hata yapmış olaya bu açıdan bakan yok iyi silahla oynama peki oynayan İsrail çocuğu seninkine ne yapacak biliyor musun ben söyleyeyim en az Filistinlilere yaptığını yapacak gözünüzü açın artık yaşamak için savaşmayı bilmelisiniz en küçüğünden en büyüğüne erkeğinden dişisine kadar

4
10
yanıtYanıtla
laik:

filistin kullanilimaya cok acik; bize ne basip parayi geri alsin araplar. sende suriyeye gidebilirsin mal kiskirtici!

yanıt0
yanıt3
Türk millet:

Araplar doldu Güzelim ülkeme bir oy sevdasını,vatandaş ne yapsın ançak ölüm veya hapis son çözüm !

4
9
yanıtYanıtla
Mala laf:

Malmisin sen adami cocugu vurmus arapla beyazla siyahla ne alakasi var dingil olum hapis cozummus insan bu konularda daha duyarli olmasi gerekirken senin gibi fitneciler ortaligi karistirmada birbiriyle yarisiyor mal

yanıt0
yanıt0
FETHİYE''Lİ:

Ne alaka saçmalıyorsun bu olayın araplarla ne ilgisi var Allah aşkına

yanıt0
yanıt0
saenes:

kara cahil

yanıt0
yanıt0
adnan:

uzman cogus nasil olmus bu kadar tedbirsizlik olurmu cocuga silahmi verilir bunlar iste bu tedbirsizlikleri yüzünden ölüyor cogu zaman

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title