Haberler
Güncelleme:

"Ölümümden Müge Anlı sorumludur" mektubu bırakan kadının eşi, kameralar önünde beddua etti

Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından ifadesi alınan Ümit Can Uygun'un annesi kafasından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Geride "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" mektubu bırakan kadının eşi Durak Uygun "Müge Anlı'yı Allah'a havale ediyorum. Allah onu perişan etsin" diye konuştu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (71)

tahtakurusu:

Müge Anlı gibi programlar olmalı ki, bazı şeylerin üzeri örtülüp geçilmesin. Kadın sonuca gidene kadar uğraşıyor. Araştırmacı habercilik budur.

39
8
yanıtYanıtla
leduni:

Devletimizin kriminal laboratuarlar dedektifler işinde uzman polisler dururken bu tür programlardan yardım istenirse yani muge anlı gibilerden herşeyi yaparlar reyting uğruna güzel ülkemin güzel devletimin çatısı altında yaşayan güzel insanlar müge anlı gibilerden cübbeli cübbesiz sözde alimlerden medet ummayın devletimize güvenin.

11
35
yanıtYanıtla
devletin saklıyor, çetelr basmış devleti:

görmemek için kör olmanız gerekiyor, ayrıca buda kamuya hizmet hemde beleşl

yanıt10
yanıt4
TELESKOP:

Guvendigimiz devlet neredeyse her sucluyu serbest birakiyor.

yanıt15
yanıt4
LEON BUUREN:

MÜGE ANLI SUÇLUYSA CEZASINI ÇEKSİN. ZATEN OLDUM OLASI SEVMEM O KADINI.

8
32
yanıtYanıtla
zzz:

vırvır etme lan

yanıt14
yanıt2
..:

Gereksiz seni kim sevecek acaba ????

yanıt0
yanıt0
S b:

Sen sevmesende olur bız sevıyoruz

yanıt0
yanıt0
Anti umitcan:

Boş konuşma

yanıt0
yanıt0
ahmet:

adamlar zir zurna sarhoş bu avukat ne ayak buda bir arastırılsın

38
0
yanıtYanıtla
ADA:

Tabi işinize öyle geldi Müge her pisliğinizi ortaya çıkaracak eninde sonunda

36
2
yanıtYanıtla
KİM BU:

Devletimizin polisi dururken bunlar şov amaçlı tv lerde suçlu yakalıyorlar . . bence acil olarak böyle programlar yasaklanmalı ???

7
30
yanıtYanıtla
Samsun:

Malesf ama yapacak birsey yok ben bile bisorun oldugun da 155 i aramayip mugeyi ariyorum nekadar aci degilmi

yanıt3
yanıt6
:

Kim bu adı bence de çok yakışmış sana! kadın yıllarca çözülmeyen bi sürü cinayeti çözdü! Devlette kadının arkasında sen aklının yettiği başka konularla ilgilen!

yanıt2
yanıt1
herif:

kadın intihar etmedi oğlu tarafında öldürüldü

32
4
yanıtYanıtla
urfalı:

ya bu salak saçma programları kaldırın yasaklayın. bu bakanlar bu vekiller bu memlekette yokmu anlamadım.

6
28
yanıtYanıtla
SIKAR BIRAZ:

Varda; KANALIN SAHIBI BÖYUK ADAM

yanıt4
yanıt2
seyretme lan, seyretme dana:

pis herif. izleme sen. gafana silah mı dayıyorlar. . sene 2020 zihniyete bak!!!!

yanıt20
yanıt1
YAĞIZ:

Ne o urfalı. . . işine gelmiyor mu bu tip programlar. . . Tabi sizin gibiler alışmış kız kaçırsın kimsenin sesi çıkmasın. . . adam öldürülsün kimsenin sesi çıkmasın, , , DOLANDIRICILIK yapın kimsenin sesi çıkmasın. . . . tABİİİ rahatınızı bozuyor MÜGE ANLI ve benzeri programlar değil mi. . . . boş boş kez konuşmayı. . . . boş işlerine devam et sen. . . kapa izleme programı. .

yanıt11
yanıt0
SERHAT:

Kadını resmen infaz ettiler. . . bu olay araştırılmalı. . . . Yok mektup bırakmış yok bilmem ne. . . bırakın bu hikayeleri. . . Çocuğunun yaptıklarını örtmen için anneyi infaz ettiniz. . . .

30
3
yanıtYanıtla
ŞIRHANLILAR:

Bu aile sıkıntılı bir aile. Ayyaşlık var, hapçılık var, serserilik var.

31
1
yanıtYanıtla
Çanakkale:

Bu ülkede polis var jandarma hakimi savcısı olayı aydınlatamıyor müge anlı olayı çözüyor hep reyting ve reklam bir de müge anlı bölüm başına kaç para alıyor birde ozaman bir sezonda bedava sunuşunda görelim

10
22
yanıtYanıtla
Oğuzhan:

Ülkede adalet uygulansın savcılar görevini yapsın hakimler bağımsız karar versin müge anlıya gerek kalmaz...

yanıt0
yanıt0
macellan:

yargı ve yasama okadar içler acısı durumda ki. çözülmeyen bir çok olay yada hak ettiği cezayı almayan birçok kişi var. en azından bu programla insanların ne kadar çığrından çıktığını görebiliyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Gelibolu:

Kadının işi gazetecilik her halde ücretini alacak siz bedavaya mi calisiiyorsunuz Allah rizasi çin mi sabahın köründe kalkıp işe gidiyorsunuz, sonuna kadar destekcisiyiz.

yanıt1
yanıt0
dua:

kimse kendini ensesinden intahar etmez suçlu baba ve oğuldur

30
1
yanıtYanıtla
Vicdan merhamet:

kadınların hakkını savunmak için erkek düşmanlığı yapanlar, o erkeğin bir kadının çocuğu olduğunu görmezden gelenlerdir. Bu devletin hakimi savcısı yokmu. Müge anlı kendini hem hakim hem savcı yerine koyuyor. bu tip programlar topluma zarardan başka bir işe yaramaz. .

6
25
yanıtYanıtla
Bla bla:

Hakim savcı olsa bu proğram olmazdı.Ülke Teksas gibi konunun olmadığı yerde herkes kendi adaletini sağlıyor.Bir şey daha bu tür proğramlar çoğaldı acaba bunlara kim izin veriyor sormak gerekir.Hemen hemen her kanalda var bu tür proğram

yanıt10
yanıt1
ahmet:

adam anlatırken gülüyor yaaaaa bu ne saçamalık

30
0
yanıtYanıtla
wanlı duman:

bu kadında her şeye maydanoz oluyor

7
21
yanıtYanıtla
..:

Niye zorunamı gitti pislikleri açığa çıkartması

yanıt0
yanıt0
osman kartal:

maydanoz malzemesi vermeyin olmasın

yanıt0
yanıt0
esr:

anası ölmüş daha şov peşindeler. yaşadıkları hayat sonuna kadar incelenmeli. bide intihar diyolar bi insan kendisini ensesinden nasıl vurur ki.

25
1
yanıtYanıtla
ALPARSLAN:

Bırakın boş boş konuşmaları. . . naaptınız o kadına. . . . ne yaptınız o kıza. . yaptıklarınızı böyle basit oyunlarla örtemezsiniz. . içmişsin de belli. . .

25
1
yanıtYanıtla
nasıl bir açsa ; eşinide infaz etmiş pislik:

evet pis işleri yaptıracak insan görünümnlü hayvanları her zaman bulurlar

23
1
yanıtYanıtla
lütfen ama:

niye yorumum yayınlanmıyor? YETİŞTİRME YURDUNDAKİ SAHİPSİZ KIZLARI HANGİ ÜST DÜZEY KİŞİLERE SERVİS ETTİLER. . ORTADOĞU PEDOFİLİYE MERAKLI BİR BÖLGEDİR. ZENGİNLER, YETKİLİ KİMSELER EN GÜZEL RUS KADINIDA ELDE EDEBİLİRLER AMA EN BÜYÜK HEVESLERİ KÜÇÜK KIZLARDIR. . BU KADIN İNTİHAR ETMEDİ, ÖLDÜRÜLDÜ. . OLAY KAPANACAK. ÇÜNKÜ SOSYAL MEDYA KANUNU YÜRÜRLÜĞE GİRECEK. herşey yasaklanacak. tek laf için para cezaları, haberi kaldırmak vhapis başlayacak. . BU OLAYLAR UNUTULUP GİDECEK. ALLAH EVLADIMIZI KORUSUN PİS

yanıt14
yanıt0
AZRAİL:

BU AİLEDE BİR HALT VAR . BAKIN GÖRÜN BİRİLERİ GİZLEMEZSE ORTAYA ÇIKAR.

20
1
yanıtYanıtla
Eskiden suçlular karakolda bir bir öterdi:

Müge pisliklerini ortaya dökünce rahatsız oldular muhakkak. Bu ailede daha ne pislikler var bakalım merak içindeyiz. Bir defa bu dayakçı caniye uyuşturucu testi yapıldı mı? Ailecek sağlıklı konuşma yapmıyorlar!

yanıt9
yanıt1
asd:

MUGE ANLININ YANINDAYIZ. HER TÜRLÜ PİSLİĞİ ORTAYA DÖKÜYOR VE BU BÖYLE SADECE ALEYNA İLE SINIRLI DEĞİL UCU YUKSEK MAKAMLARA GİDECEK KADIN TİCARETİNİN BOYUTUNA BAK BENCE BU OLAYA ADALET BAKANI EL ATMALI OLAY ÖRTBAS EDİLMEMELİ TÜRK HALKI OLARAK BU OLAYIN ARKASINI BIRAKMAYALIM ÇÜNKÜ HERKESİN ÇOCUĞU VAR KIZI KARISI VAR BUGÜN ONLARA YARIN BİZE SİZE GELİR SUSTUKÇA SUÇ ÇOĞALIR

20
1
yanıtYanıtla
ejder:

aile olarak, kizlari aginiza düsürün, pazarlayin, o paralarla pis, lüks bir hayat yasayin, sonrada sereften, namustan bahsedin, bu olaylari müge anli ortaya cikarincada ciyak, ciyak, aglayin. .

16
5
yanıtYanıtla
teşkilat la bunlar , kılıf hazır:

bakanla resminmi var çakma ülkücü, adam olsaydında çocuğun plik yapmasaydı !

16
4
yanıtYanıtla
adalet herkese lazım:

her canı yanan çıkıp avaz avaz bağırıyor, , peki oğlun o kıza işkence yapıp görüntülerini paylaşırken nerdeydin, , kaç gündür tv de proğram yapılıyor neden çıkıp oğlum yanlış yaptı suçlu demedin. . kendi pisliğiniz kendiniz örtmek için bir hayata son verdiniz . .

18
2
yanıtYanıtla
kayseri''den ömer:

aleyna adlı kız 17 yaşındayken evi terk edip konsomatrislik yapmış, . . ergen bir kız kolay kolay bu yola girmez. bir travma lazım. hepimiz genç olduk. dayak bile yesek ana baba dedik sustuk. sonuçta aile sıcaklığı vs. . aklımıza kolay kolay gelmez evden kaçmak. . belki de gerçekten babası tecavüz etmişti. belki buna ümitacan''a anlatmıştı. asla bilemeyiz

4
14
yanıtYanıtla
KARSLI:

Senin nasıl bir hayal gücün var iyi uydurmuşsun KARA CAHİL. . . . . sen gördüğünü de okuduğunu da yazdığını da yanlış anlarsın, anlamazsın, , şu azdıklarından o anlaşılıyor. . . Ümitcanın kankasımısın heee. . iyi uyduramıyosun ümitcanın ailesi gibi senaryolarınız bozuk ve inandırıcı değil. . . . zavallı ezikler sürüsü

yanıt3
yanıt0
erdem:

bu adam şarhoş karısı ölmüş içkimi içiyo hikaye bu ben deyim size müge anlıyı seyretmem sevmem ama resmen çamur atmışlar bide dalga geçer gibi konuşuyor bu adam tuhaf

17
0
yanıtYanıtla
gercek gazi:

yine ülkede bazi tipler müge anliya kin kusuyor, toplumun geldigi yeri kokusmuslugu yönetim ve edaletin hantalligini görmeyecek derecede kalpleri ve gözleri kararmis, kardesim bu kisi insanlara yardim ediyor arastiriyor ekibi var tabiki bununda bir maliyeti var yillarca yüregi sogumayan acisi dinmeyen caresiz insanlara eger sorumlu ve görevliler bir care ilac olmuyorsa millette böyle programlara mecbur kalir bunun suclusu müge degil bizi yönetenler adalet ve hukuk sistemidir artik bunu görün.

15
2
yanıtYanıtla
Hakikat:

Müge anlı gerçekleri ve pislikleriniizi yuzunuze tokat gibi vurduğu içinmi butün bu beddualar

yanıt17
yanıt2
0101:

kimsenin suçunu almak istemem ama işin uçu infaza ve şuç çetesine doğru gidiyor. . .

16
0
yanıtYanıtla
zzzzzzzxxxx:

ölen kadını orada savunan bi tane kadın göremiyorum. bu işin için de bi pislik yatıyor.

14
0
yanıtYanıtla
seher:

büyük ihitmalle olay çok büyük yerlere gidiyor. ama halk asla öğrenemeyecek

13
1
yanıtYanıtla
AD YAZ:

İŞTE BU TÜR İNSANLARI SAVUNAN BAZI(HEPSİ DEĞİL) AVUKATLAR VARYA KENDİ AVUKATLIK BÜROSUNDA HER BİR HALTI YİYEN UYUŞTURUCU DAHİL İÇEN İNSANLARDIR. BU TÜR KİŞİLERİ SAVUNAN NORMAL BİR AVUKAT OLAMAZ ZATEN. .

13
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

2 kadın pisi pisine vefat etti ve diğer bir kadın da (müge) vicdan muhasebesine zorlanıyor. Bu 2 ailede de bir gariplik var . canlı yayınlar da izledik. Ben bir izleyici olarak bu aileler ile bağlantılı 3. şahısların bu cinayetleri işlediğini düşünüyorum. Müge nin reyting kaygısı olduğunu düşünmüyorum. işini yaptı. Aleynanın aileside ümitcan ve aileside sahte bir üzüntü tablosu çiziyor. Tecrübeli savcıların olayı hakkaniyetle çözmesini dilerim .

12
1
yanıtYanıtla
asasa:

3 Kelime konuşamıyor kafa ucmuş sorsan kafası çok bozuktu kendine zarar vermesin diye sakinleştirici yaptık derler. Şöyle söyleyeyim bunların asılında bir şeyi taktıkları yok bu adam ve oğlu da işin içinde bu aileyi alacaksın ıslak meşe odunu ile farklı bir düzüne fantezi uyguladıktan sonra bülbül gibi öterler. Tipe bak

13
0
yanıtYanıtla
bazen haklı:

bazen bu müge anlı olan olmayan herkesi canlı yayında sucluyor lekeliyor

3
9
yanıtYanıtla
kara:

milletin hayatı karışık, guruşuk, yüklenecek yer arıyorlar

11
1
yanıtYanıtla
ahmet:

düşünsene devletin bürokratısın. ankara pavyonlarından, yetiştirme yurtlarından yaşı küçücükk kızları sana ikram ediyorlar. hayal mi? hiç sanmam. . pizzagate skandalını hatırlayın, epstein skandalını hatırlayın. . adam krallara küçük kızları pazarlıyordu. hapiste öldürüldü ama intihar etti dendi. . . internete sansür , haber sitelerine sansür getirtmeye pek meraklı birileri var. sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan''dan bu yasanın iptali için ricada bulunuyoruz.

10
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Müge hanımın tek suçu yayında sunuculuk yapmak.

10
1
yanıtYanıtla
osman:

kızı dövüp pis pis sigara içerek canlı yayın yaptığını görmeyelere gösterdi müge anlı

9
1
yanıtYanıtla
:

aile yapısını korumak için bazı düşük insanların kızlarının bu yola gimesi için bir politika izleniyor ülkede. . birileri genelevlerde, pavyonlarda çalışmalı ki azgın sapıtmış erkekler aile kızlarına zarar veremesin diye. işte o yüzden bu olay kapatılacak.

5
2
yanıtYanıtla
adınızı yazınız:

adam gülüyor mu bana mı öyle geldi ?

6
1
yanıtYanıtla
şebnem:

hayır, adam sinirden kendini sıkıyor, küfredecek ama etmemk için direniyor.

yanıt3
yanıt8
yasemin:

adam zil zurna sarhoş çocuk psikopat sonuç vasat

2
0
yanıtYanıtla
sultan Altunay:

türkiye cumhuriyeti ögretmeni diye bagiran kocasi ilk önce oglunu egitseydi Alkolu cikip orda müge anliya söylüyor müge anlilin arkasinda tüm türkiye var beki o avukata ne demeli onunda bir evladi varsa semanin basina gelen onunda gelseydi ne yapardi Annesini kaybeden ümüt hic bi aglamaz ama ilahi adalet Semani Annesini Allaha yalvarmasi iste sonus müge anli bu isin pesini birakmasin

1
0
yanıtYanıtla
VAybee:

Arzlığa bak böyle tiplere derler ki önce sen oğluna sahip çıksaydın bi kadına nasıl davranacağını İNSAN olmayı öğretseydin canlı yayın yaptığı kızında birinin bacısı kızı olduğunu bilseydi. . . . . Müge nin suçu ne yaptığınızı ortaya çıkarmış gizli kalsa yapmamış mı sayılacaktı

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

ulkemizdeki bircok karanlık olayı aydınlatan saygı deger hanımefendinin sonuna kadar arkasındayız. Bu ve buna benzer pislikler tabiki sevmeyecek müge anlıyı daha öncede cok gördük. . MÜGE ANLI iyi varsın. . .

1
0
yanıtYanıtla
KG:

Önüne gelen milleti dinsizlikle suçluyor. Siz çok mu iyi bir kulsunuz da milletin dinini sorguluyorsunuz?

0
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

ey çok akıllı, TÜRKİYE cumhuriyeti öğretmeni derken hep erkek öğretmenler bozuk çıkıyordu. arada birde kadınlar bozuk çıkıyor demekki. bunlar kadın olduğu için üzirende durulmuyor ve hoş görülüyor. ortam buluyorlar

0
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Bu aile toptan suç örgütü kızın dövüldüğü görüntüler ortada kadının işlediği iddia edilen suçların ortaya çıkacağını anlayan suç ortakları kadını ortadan kaldırdı baba da işin içinde şimdiye kadar niye kendinizi savunmak ihtiyacı duymadınız da şimdi ortaya çıktınız gerçekler er yada geç belli olacak hayatını kararttığınız kızların ahı tutacak

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

telefonla baglanan stüdyodaki insanların ahları sizi bulur merak etmeyin belkide bulmuştur.

0
0
yanıtYanıtla
takavit:

dogru muge anli sorumlu dur yedigi bir naneyi ortaya cikarmissa onun icin intahar etmisse sorumlu muge anli diye yazmissa yalniz yedigi nanelerden aklanmak icindir yoksa televizyondaki bir filimin ne sorumlulugu olabilir bu vatandas betdua yerine ne naneler yediklerini ve intaar sebebini aciklasin

0
0
yanıtYanıtla
ALLAH SİZİN BELANIZI VERSIN:

MÜGE ANLI HANIM EFENDİ SİZİN GİBİ PİSLİKLERİ ORTAYA CIKARDIĞI İÇİN BU KONUŞMALAR NİYE VURUYOR KENDİNİ CIKSIN KONUŞSUN ÇOK GURURLUYMUŞ DA O YÜZDEN VURMUŞ BIRAKIN BUNLARI YAAAASAYIN MÜGE ANLI BİZ SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title