Haberler

Ölümlü Kaza Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik idaresine ait kamyon ile hafif ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik idaresine ait kamyon ile hafif ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kaza Zonguldak-Ereğli karayolunun Ören Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ergün (39) idaresindeki 67 UF 709 plakalı hafif ticari kamyonet ile akaryakıt istasyonuna dönüş yapmaya çalışan Bora Bozkurt (40) idaresindeki 34 UP 2874 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyon sürücü Bora Bozkurt ve aynı araçta bulunan İbrahim Başaran ile Yunus Korkmaz, kamyonet sürücüsü Mustafa Ergün, babası İsmail Ergün (67) ve annesi Yadigar Ergün (62) yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla ilçedeki özel ve devlet hastanesine kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Yadigar Ergün kaldırıldığı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mustafa Ergün'ün anne ve babasını hastaneye götürmek için ilçeye bağlı Fındıklı köyünden yola çıktığı öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kamyonun dönüş yapmak istediği sırada ana yolda ilerleyen hafif ticari kamyonet ile kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

(Vedat Kılıç /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ereğli Ören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title