Haberler

Ölümcül Makineler Filmi

Ölümcül Makineler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Ölümcül Makineler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Tom Natsworthy, yürüyen büyük şehirlerden olan Londra’nın alt sınıfındandır. Tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaşan Tom Natsworthy artık hayatta kalmak için savaşmak zorundadır. Bu iki farklı insan hayatın değişmesine neden olan bir ittifak kurar. Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kasabaları vahşice yağmalamaktadır.

Yönetmen: Christian Rivers

Senaryo: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, Philip Reeve

Oyuncular: Stephen Lang, Hugo Weaving, Frankie Adams, Robert Sheehan, Hera Hilmar, Colin Salmon, Andrew Lees, Caren Pistorius, Joel Tobeck, Yoson An, Ronan Raftery, Leila George, Jihae, Patrick Malahide, Calum Gittins, Regé-Jean Page, Nathaniel Lees, Mark Mitchinson, Stephen Ure, Terry Norris, Mark Hadlow, Sarah Peirse, Menik Gooneratne, Philip Reeve, Nick Blake, Joseph Mika-Hunt, Leifur Sigurdarson, Aaron Jackson, Kee Chan, Sophie Cox

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Mortal Engines

Yapımcı Firma: Media Rights Capital

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Yeni Zelanda, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 13.12.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Londra Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title