Haberler

Ölüm Tehditleri Alan İspanyol Hakem Ailesi İçin Endişeleniyor

İspanyol Hakem Javier Turienzo, Aldığı Ölüm Tehditleri Nedeniyle Ailesi İçin Endişelendiğini Açıkladı. Turienzo, Real Madrid'in Racing Santander'e 2-1 Yenildiği Lig Maçında Verdiği Kararlarla Madridli Taraftarların Tepkisini Çekmişti.

İspanyol hakem Javier Turienzo, aldığı ölüm tehditleri nedeniyle ailesi için endişelendiğini açıkladı. Turienzo, Real Madrid'in Racing Santander'e 2-1 yenildiği lig maçında verdiği kararlarla Madridli taraftarların tepkisini çekmişti.

Geçtiğimiz cumartesi oynanan Real Madrid-Racing Santander maçının son 20 dakikasında Santander lehine iki penaltı kararı veren ve iki Real Madrid oyuncusunu kırmızı kartla oyun dışına gönderen İspanyol hakemin başı beladan kurtulmuyor. Daha önce telefonla aldığı ölüm tehditleri nedeniyle İspanyol mahkemesine suç duyurusunda bulunan Javier Turienzo, İspanya'da yayın yapan Punto adlı radyo istasyonuna yaptığı açıklamada, ailesinin hayatından endişe ettiğini söyledi. Turienzo, açıklamasında, evine 50'den fazla ölüm tehditleri içeren telefonlar geldiğini belirterek "Beni ve ailemi ölümle tehdit ediyorlar. Ben onurum ve haysiyetimle hakemlik yapıyorum ancak benim bir ailem var ve bu zor bir durum. Altı yaşında bir kızım var ve dün parktan dönerken ağlıyordu. Kızım ağlayarak bana, 'Çocuklar Real için seni bitireceğiz dediler' dedi ve bu benim içimi parçaladı" diye konuştu. Turienzo, hakemlerde dahil herkesin hata yapabileceğini, bunlara oyuncular ve yöneticilerin de dahil olduğunu sözlerine ekledi.

Racing Santander yenilgisinden sonra Real Madrid, La Liga'da şampiyonluk yarışı verdiği ezeli rakibi Barcelona'nın 5 puan gerisine düşmüştü.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title