Haberler

Ölüm Korkusu Saran Serdar Ortaç, Konserine Gelen Hayranlarına Sitem Etti

Güncelleme:

Çeşme'de bir mekanda konser veren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ı adeta ölüm korkusu sardı. 48 yaşındaki şarkıcı, konser boyuncu yaşlılık ve ölümden bahsetti.

Sözcü'nün haberine göre; geçtiğimiz gün Çeşme'de sahne alan Serdar Ortaç, konser boyunca ölüm ve yaşlılıktan bahsetti. Şarkıcı, bir ara konserine gelenlere "Bir gün ortadan kaybolunca, ulan bir Japon vardı, ne güzel şarkılar yazardı" diyerek sitem etti.

"BİR GÜN BEN YOK OLUNCA BİR JAPON VARDI DERSİNİZ"

Serdar Ortaç mekanda telefonlarını kurcalayıp fotoğraf çektiren bazı müşterileri görünce, "Bir gün ben ortadan yok olunca, ulan bir Japon vardı, ne güzel şarkılar yazardı. Konserine gitmiştik ama eğlenmek yerine telefonumuzla ilgileniyorduk diyeceksiniz" şeklinde sitemde bulundu.

Ölüm Korkusu Saran Serdar Ortaç, Konserine Gelen Hayranlarına Sitem Etti

"ÖKÜZ OLDUM RESMEN"

Duygusal şarkıları seslendirirken kendi ruh halinden bahseden Serdar Ortaç, "Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, kafama takmıyorum. Öküz oldum resmen. Millet ağlıyor, ben öylece tepkisiz bakıyorum" yorumunu yaptı.

"BEN 50 YAŞINDA OYNUYORUM SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ"

Şarkı aralarında yine yaş meselesine değinen Serdar Ortaç, konserde dans etmeyen kişilere laf atarak, "50 yaşında ben bile hala oynuyorum. İçiniz geçmiş sizin. Canlanın biraz abi" diye seslendi.

Ölüm Korkusu Saran Serdar Ortaç, Konserine Gelen Hayranlarına Sitem Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (64)

Anti:

Din pazarlamacıları burayada gelmiş maşallah yorum yapmadıkları yerde yok söyledikleride hep aynı hiç değişmiyor siz gidin biraz dolar duası yapın bence belki düşer ozaman

47
15
yanıtYanıtla
Sss:

Tövbe et namaz kıl Hz Allaha dua et

22
33
yanıtYanıtla
Mertol Tamer:

Allah herkese ölümü tattiracak ama kimse aci cekerek ölmesin ayrica zevk ugruna ahiretligini de yakmasın hayat fani ne kadar malin olursa olsun ölüm kapinda bir sey yaparken 10 kere düşünün din agyon değildir hayatin ta kendisidir Allah iman Kuran sevgisi versin en büyük zenginlik de budur

21
27
yanıtYanıtla
mardnli:

çokta umrumuzda. ölsede kurtulsak. .

6
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ahmet kaya düşmanıydı. ölsün

6
18
yanıtYanıtla
Vatan:

Ölumu şimdi hatirladiysan halen kurtaracak bir ahiretin olabilir.

24
0
yanıtYanıtla
ali zeybekci:

parasi olmasin 2 Dakka Durmaz yaninda kadin

17
7
yanıtYanıtla
BABA:

Yok olmak yok, serdar kardeşim, Tövbe istiğfar et ALLAH CC dan afv dile, Öbür taraf Çok daha çetin hepimiz muhasebemizi yapalım. Dünyamızda Ahiretimizde ABAD Olsun. Seni ALLAH bilsin, başkası bilse N olacak?Ölüm Yok olamak değil, Uykudan Uyanıp gerçek ile ile Muhatap olmaktır. İnsanlar uykudadır, Ölünce UYANIRLAR. HZ ALİ kerremallahu veche. .

21
1
yanıtYanıtla
Arslan:

Derhal.tovbe et daha zaman varken

11
8
yanıtYanıtla
Gözlemci:

Ahirette rulet - poker de yok eyvah sana :-)

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title