Haberler

Ölü Deniz Belediye Başkanı Yılmaz'dan Darende'ye Ziyaret

Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ile birlikte Malatya'nın Darende İlçesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ile birlikte Malatya'nın Darende İlçesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Darende Belediyesi'nin misafiri olarak ilçeye gelen Yılmaz ile Ateş ve beraberindeki heyet, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından makamda kabul edildi.

İlçenin tarihi, turistik mekanlarından Günpınar Şelalesi, Kudret Havuzu, Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi ve Tohma Kanyonu'nu gezen misafirler, ilçeye hayranlıklarını gizleyemedi.

Gezi esnasında konuşan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, "Bizler, batıdan buraya geldik. Fakat doğuda bir batı şehri gibi mükemmel bir ilçe gördük. Burada çok güzel işler yapılmış. Bizler de belediyeci olduğumuz için bu işlerin zorluğunu biliyoruz. Darende hakkında çok eksik bilgi sahibi olduğumuzu gördük" dedi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Belediye Başkanı olduğum Ölüdeniz de ülkemizi tanıtan en önemli yörelerimizden biri. İnsanların aileleri ile birlikte rahatça tatil yapabildiği bir belde olan Ölüdeniz özellikle yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlerle dolar."

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise "Bizler Malatyalılar olarak Ege ile Malatya'mız arasında bir kültür köprüsü oluşturmak istiyoruz. Belediye başkanlarımız da karşılıklı olarak neler yapabiliriz bu konuları istişare ediyor. Malatya'mız ve ilçelerimiz ile bu ilişkilerimizi artırarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyarete, Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Ölüdeniz Darende Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title