Haberler

Ölü Bulunan Milli Atlet, Eski Sevgilisinin Yanında Kalbine Sıkarak İntihar Etmiş

Güncelleme:

Diyarbakır'da dün eğitim gördüğü okulun soyunma odasında tabanca ile vurulmuş olarak ölü bulunan görme engelli milli atletin, 4 ay önce ayrıldığı, kendisi gibi görme engelli olan eski erkek arkadaşının yanında kalbine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Diyarbakır'da dün eğitim gördüğü okulun soyunma odasında tabanca ile vurulmuş olarak ölü bulunan görme engelli milli atlet Gurbet D.'nin 4 ay önce ayrıldığı, kendisi gibi görme engelli olan eski erkek arkadaşı İ.Y.'nin yanında kalbine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

ERKEK ARKADAŞININ YANINDA İNTİHAR ETTİ

Dicle Üniversitesi atletizm sahası soyunma odasında dün tabanca ile vurulmuş olarak ölü bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi, görme engelli milli atlet Gurbet D.'nin ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Yüzde 90 görme engelli olduğu öğrenilen Gurbet Baran'ın kendisi gibi yüzde 70 görme engelli olan ve 4 ay önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı İ.Y.'nin yanında intihar ettiği belirlendi.

SİLAHLA KALBİNDEN VURDU

Olay sonrası ifade veren, Gurbet D.'nin eski erkek arkadaşı İ.Y., kız arkadaşıyla ayrıldıklarını, Gurbet'in kendisini bir gün önce telefonla arayarak son kez konuşmak istediğini söylediğini ifade etti. İ.Y., ifadesinin devamında şöyle dedi:

"Atletizm sahası soyunma odasında buluşmak üzere beni çağırarak konuşmak istediğini söyledi. Soyunma odasında ikimiz yalnızdık. Konuştuğumuz sırada çantasından gri renkli tabanca çıkardı. Tabancayı kalbinin üzerine doğru tutarak ateş etti. Hemen durumu 112 Acil sağlık ekipleri ve polise haber verdim. Camları kırıp, sedyeyi içeri sokarak girebildiler. Müdahalele edilip, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Biz yaklaşık 3-4 yıldır birlikteydik, 4 ay önce ayrılmıştık."

Ölü Bulunan Görme Engelli Milli Atlet, Eski Sevgilisinin Yanında Kalbine Sıkarak İntihar Etmiş

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay sonrası polisin yaptığı araştırmada, olayda kullanılan 1 adet gri renkli 9 mm tabanca, 2 adet şarjöre basılı fişek, 1 adet sürgüde sıkışan kovan, 1 adet çekirdek, Gurbet D.'nin çantasında 6 adet daha dolu fişek bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Ölü Bulunan Görme Engelli Milli Atlet, Eski Sevgilisinin Yanında Kalbine Sıkarak İntihar Etmiş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Hopbala:

Allah şaşırmasın nikahsız dost hayatı netice işte bu

0
5
yanıtYanıtla
ZİHİNSEL YÜZDE 50:

hemen cehennemlik demeyin çünkü engelliler intihar etseler bile yinede akıbeti belli değildir. çünkü normal biri intihar etse hemen cehennemlik olur. ama engelli intihar etse bile akıbeti belli değildir. belki de cennetliktir. hafif engelliler içinde geçerli.

2
1
yanıtYanıtla
sofi:

görme engelli silahın renginin ne olduğunu nerden görmüş : ))))

1
2
yanıtYanıtla
58 raporlu görme engelliyim:

Arkadaşım her görme engelli tamamen kör değildir bende görme engelli sporcuyum ve bu camiada hemen hepsini isim olarak tanirim bu arkadaşı da isim olarak tanıyorum ne yazikki toplumda böyle bi algı var görme engelliyse kesin hiç görmüyor dur...??ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

yanıt0
yanıt0
Yeniçeri:

Len geri. Zekalılar siz nerden bileceksiniz kimin cehennemlik kimin cennetlik olduğunu onu ancak yüce rabbim bilir ülkenin insanının ne kadar cahil ve yobaz olduğunun bir göstergesi sizin buraya yazdığınız yorumlar

2
0
yanıtYanıtla
theyou:

kimsede demiyor silahı nerden buldu görme engelli kardeşimize bunu temin eden kişinin de bulunması gerekiyor

2
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Yaşama hakkın mücadeIe gücün kadardır.

2
0
yanıtYanıtla
aushwıtz:

göbelsin lafı o, hitlerin propaganda bakanı ve sonunun mimarıydı. . . sonuç 52 milyon ölü olan dünya savaşı. . . göbels kendi 6 çocuğunuda, hitlere bağlılığını ispat için öldürttü. . . bak, mücadele gücünün sonuçları neymiş. . .

yanıt3
yanıt1
Görüş:

Len kendisi gibi görme engelli kisi çıkarılan tabancanın GRİ Renkli alduğunu söylüyor. Nasıl görme engelli bu len. .

1
0
yanıtYanıtla
GÖRME ENGELLÎ GRÎ SÎLAHI GÖRMÜŞ:

Görme engelli arkadaşı tabancanın Gri renkli olduğunu GÖREBÎLMÎŞ, ama intiharı engelleyememiş. Hemde görme engelli arkadaşı çantadan yanıbaşında silahı çıkardığında engelde olamamış !!!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title