Haberler

Oltu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıl Dönümü

Erzurum'un Oltu İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı.

Erzurum'un Oltu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü törenle kutlandı.

İlçe meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, Kale Meydanı'nda düzenlenen törenle devam etti.

Törende, Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunu temsili olarak canlandırdı.

Daha sonra, İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kenan Taşdemir ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in halkı selamladığı törende, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.

Oltu Atatürk İlköğretim Okulu Mehter Takımı'nın gösterisiyle devam eden kutlamalar, askeri birliğin resmi geçit töreniyle sona erdi.

Kutlamalara, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title