Haberler

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Muhteşem Mezuniyet Gecesi

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni okul spor salonunda yapıldı.

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni okul spor salonunda yapıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Orhan Süzen, "Bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız evlatlarınızı eğitim yuvamızda tüm arkadaşlarımın emekleriyle onların kendilerinden daha emin ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar taktim ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Süzen, "Sizden sahip olmanızı istediğim üç şey bir sağlığınız iki mutluluğunuz üç ahlaklı ve başarılı olmanızdır" diye konuştu.

Mezun olan öğrenciler adına okul birincisi Songül Özdemir duygu dolu bir konuşma yaptı. Duygulandığı anlarda konuşmasına ara vermek zorunda kalan Özdemir'i veliler alkışlarla heyecanını yatıştırmaya çalıştılar.

Daha sonra Songül Özdemir yaş kütüğüne plaket çaktı. Ardından 12. sınıflar 11.sınıflara bayrak ve flamayı teslim ettiler.

Öğrencilere mezuniyet belgeleri Okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından verildi.

Programda daha sonra sınıf başkanları mezuniyet pastasını kestiler daha sonra mezun öğrenciler keplerini havaya attılar. Öğretmen, veli ve öğrenciler orkestra eşliğinde halay çektiler.

Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Süzen öğrencilerden helallik istedi ve ardından topluca hatıra resim çekildiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sina Oltu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title