Haberler

    Olivier Giroud: "Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye..."

    UEFA Avrupa Ligi'nde Chelsea'nin Selanik'te PAOK'u 1-0 yendiği maçta sonradan oyuna giren Olivier Giroud, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Alvaro Negredo'nun Al Nasr'a gönderilmesinin ardından Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Chelsea'nin golcüsü Olivier Giroud'ydu. Giroud, Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece Selanik'te PAOK'u 1-0 yendiği maçta sonradan oyuna girmişti.
    80'inci dakikada Alvaro Morata'nın yerine oyuna dahil olan yıldız oyuncu, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'a da değindi. İşte Giroud'nun o sözleri:
    "PAOK'un kalitesi bizi şaşırtmadı. Zaten zorlu bir maç olmasını bekliyorduk.Stadyumdaki atmosfer fantastikti. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı da oynadım ve bu gece de benzer bir ambiyans vardı.Böyle bir tribün önünde mücadele etmek gerçekten keyif veren bir şey."
    Beşiktaş'ın transfer listesindeki Giroud, Arsenal'da oynadığı dönemde Siyah Beyazlı takıma karşı Şampiyonlar Ligi ön elemesinde boy göstermişti. Golcü oyuncunun piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title