Haberler

Oliver Kahn'ın Jübilesinin Biletleri Bitti

Alman milli futbol takımının eski kalecisi olan Bayern Münih'in file bekçisi Oliver Kahn'ın, 2 Eylül'de Alman milli takımı ve Bayern Münih arasında oynanacak jübile maçı için biletler şimdiden tümüyle satıldı.

Bayern Münh kulübü tarafından yapılan açıklamada, jübile maçı için bastırılan 69 bin biletin tümünün satıldığı belirtildi.

Alman Futbol Federasyonu (DFB) bu tür jübile maçlarını kaldırma kararı almış, buna rağmen Alman milli takımına katkılarından dolayı Kahn için özel bir maç yapılmasını kabul etmişti.

Kahn, 2006 yılındaki Dünya Futbol Şampiyonası'nda Almanya'nın Portekiz'i 3-1 yenerek dünya üçüncüsü olmasından sonra milli takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

DFB'nin bu kararından dolayı eski milli takım oyuncularından olan, milli takımın 2006 yılı Dünya Futbol Şampiyonası'nda teknik direktörlüğünü yapan ve şimdi de Bayern Münih'in teknik direktörü olan Jürgen Klinsmann da jübile maçı yapamamıştı.

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Kahn için oynanacak jübile maçının kendileri açısından da 2010 yılında düzenlenecek Dünya Futbol Şampiyonası elemeleri için bir başlangıç maçı niteliğinde olacağını söyledi.

Alman milli takımı eleme karşılaşmaları çerçevesinde ilk maçını 6 Eylül'de Vaduz'da Liechtenstein'a karşı oynayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title