Haberler

Olimposgaz'dan Ses ve Koku Uyarısı

Olimposgaz tarafından otogarın kuzeyindeki Basın Düşürme ve Ölçüm istasyonunda gaz verme işlemi yapılması nedeniyle 17 Ağustos Çarşamba günü bölgede yüksek ses çıkma ihtimali ve sarımsak kokusunu andırır bir kokunun çevreye yayılabileceği duyurusu yapıldı.

Olimposgaz tarafından otogarın kuzeyindeki Basın Düşürme ve Ölçüm istasyonunda gaz verme işlemi yapılması nedeniyle 17 Ağustos Çarşamba günü bölgede yüksek ses çıkma ihtimali ve sarımsak kokusunu andırır bir kokunun çevreye yayılabileceği duyurusu yapıldı.

Olimposgaz'dan yapılan yazılı açıklamada, yapımına Aralık 2010 tarihinde başlanılan, Antalya merkez ve doğusuyla Serik ilçesini besleyecek Doğu Orta Basınç Çelik Hattı'nın birinci etap çalışmaları tamamlandığı bildirildi. 17 Ağustos Çarşamba günü, doğu orta basınç çelik hattının ve Kepez ilçesinde yapımı tamamlanan servis hatlarının devreye alınma işlemi gerçekleştirileceği ve söz konusu gaz verme işleminin otogar kuzeyindeki Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonu'ndan ve Akın Caddesi üzerindeki vana noktasında yapılacağı belirtildi. Bu işlem sırasında gürültü çıkması (atmosfere yüksek debide hava ve gaz karışımı atılacağından) ve bir miktar sarımsak kokusunu andırır kokunun hissedilmesinin beklenildiği belirtildi.

Açıklamada, Otogar ve Akın Caddesi'ne yakın bölgelerde hissedilebilecek gazın devreye alınma işlemiyle ilgili başta Antalya Valiliği olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü' ve Kepez Belediyesi'nin bilgilendirildiği belirtildi. Açıklamada, yapılacak gazın devreye alınmasının normal bir işlem olduğu ve gerekli tüm teknik ve çevre güvenlik önlemlerinin alındığı kaydedildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title