Haberler

Olimpiyatlara Geri Sayımda 100. Gün Coşkuyla Kutlandı

İngiltere, 2012 Olimpiyatları'na geri sayımda 100.günü, ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle kutladı.2012 Olimpiyatları ile 10 bin 500 sporcu, 21 bin medya çalışanı ve 8.8 milyon izleyiciyi ağırlayacak olan Londra'da hazırlıklar tüm hızı ile...

İngiltere, 2012 Olimpiyatları'na geri sayımda 100. günü, ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle kutladı.

2012 Olimpiyatları ile 10 bin 500 sporcu, 21 bin medya çalışanı ve 8.8 milyon izleyiciyi ağırlayacak olan Londra'da hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Londra'nın kalbi Trafalgar Meydanı'nda bir araya gelen tiyatro oyuncuları, tüm dünyayı 2012 Olimpiyatları'na davet ettiler. Yağmura aldırmayan kalabalık da, oyuncuları merakla izledi.

Tiyatrosu oyuncusu Amanda Fairbank Hynes, "Olimpiyatlara büyük bir hoşgeldin demek için bugün buradayız. West End tiyatrocuları olarak bunu meydanda ısınma hareketleri ile kutlamak istedik. Bu bir daha olmayacak ve buna tanıklık etmek çok heyecanlı. Dünyayı Londra'ya bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Aynı tiyatronun bir diğer oyuncusu Rob Hoaps ise, "Bugün olimpiyatlara geri sayım için West End Tiyatro grubu tarafından düzenlenen kutlamalara geldik. Basının bu kadar büyük bir ilgi göstereceğini bilmiyorduk ancak uluslararası basın büyük bir ilgi gösterdi. Herkesi hem kendi oyunlarımıza hem de olimpiyatlara bekliyoruz" diye konuştu.

Yetkililer, Olimpiyatlar için hazırlıkların programına uygun bir şekilde devam ettiğini belirtti. - LONDRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Londra Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title