Haberler

Olgun Şimşek Ayağını Kırdı

Güncelleme:

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Olgun Şimşek yolda yürürken düşerek ayak bileğini kırdı.

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yalan Dünya'da Selahattin rolü ile karşımıza çıkan Olgun Şimşek, Antalya Kaş'ta bir kaza geçirdi. Gezinti yapmak isterken dengesini kaybeden ve düşen ünlü oyuncu, ayak bileğinde acı hissetti. Bunun üzerine Kaş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Olgun Şimşek, yaklaşık bir saat süren tedavinin ardından İstanbul'a gönderildi. Ünlü oyuncunun ayak bileğinde kırıl tespit edildiği açıklandı. Talihsiz kazanın ardından İstanbul'a gönderilen Olgun Şimşek'in tedavisi burada devam ediyor.

YALAN DÜNYA'NIN VAZGEÇİLMEZİ

Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve aynı zamanda da Avrupa Yakası'nda olduğu gibi oyuncu olarak içerisinde bulunduğu Yalan Dünya, herkes tarafından kısa sürede beğeni kazandı. Beyazıt Öztürk'ün de rol aldığı sevilen Dizi birçok başarılı oyuncuyu da kadrosunda bulunduruyor. Bunlar içerisinde Olgun Şimşek de bulunuyor. Üstelik bu kez alışılmışın çok dışında bir rolle karşımıza çıktı. Her zaman dramatik rollerine alıştığımız Olgun Şimşek, Yalan Dünya'da komik bir karakter olarak karşımıza çıktı. Ünü diziyi aşan bir karakteri canlandırıyor ve bu rol ünlü oyuncunun ne kadar yetenekli olduğunu göstermesine fırsat tanımış oldu. Aynı zamanda Dizi içerisinde iki farklı karakter olarak karşımıza çıktığını da biliyoruz.

DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ

Yalan Dünya dizisi ile kariyerinde oldukça başarılı bir adıma imza atan Olgun Şimşek, tatil için bir süreliğine Antalya Kaş'a gitmişti. Gezinti sırasında dengesini kaybedip düşmesi başına talihsiz olayların gelmesine neden oldu. Ayak bileği kırılan Olgun Şimşek, arkadaşları tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalelerin yapılmasının ardından bileğinin kırıldığı tespit edilen ünlü oyuncu yeniden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Bileği için tedavinin İstanbul'a devam ettiği biliniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Olgun Şimşek Yalan Dünya İstanbul Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title