Haberler

Ölen Hastanın Gözlerini Çaldılar: Yerinden Kanlar Fışkırıyordu!

Güncelleme:

Mısır'da hayatını kaybeden kardeşinin naaşını almak için morga giren adam, kardeşinin gözlerinin yerinde olmadığını ve boşluklardan kanlar aktığını görünce hastaneden şikayetçi oldu.

Mısırlı vatandaş, başkent Kahire'deki El-kasr El-ayni Hastanesini vefat eden erkek kardeşinin gözlerini çalmakla suçladı.

MORGA GİRİNCE ŞOKE OLDULAR

Abduttavab isimli Mısırlı, kardeşinin naaşını almaya gittiğinde gözlerinin çıkarıldığını gördüğünü belirterek, "Hastane yönetimi kardeşimin ölümünü sabah saatlerinde haber verdi. Morga girdiğimizde ve bedenini aldığımızda kardeşimin çalınan gözlerinin yerinden kanlar boşalıyordu" ifadelerini kullandı.

HASTANE, "NASIL OLDU BİLMİYORUZ" DEDİ

Hastane çalışanlarının olayın nasıl gerçekleştiği konusunda bir bilgisi olmadığını söyleyen Abuttavab, "Hastanedeki hemşireler, ölen kardeşimin getirildiğinde ve morga sokulduğunda organlarının tamam olduğunu ve bu olayın nasıl olduğunu bilmediklerini anlattı" şeklinde konuştu.

Abduttavab, hastanenin kendisine verdiği raporda kardeşinin gözlerinin çalınması ile ilgili hiçbir şey yazmadığını da aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kahire 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (26)

Okie Dokie:

Hep böyle olaylar misliman ülkelerde oluyor

12
49
yanıtYanıtla
Müslüman:

Müslüman sevsin seni

yanıt13
yanıt8
büşra:

iste pamuk ipligine bağli inançlar

yanıt2
yanıt6
Rüknettin hacıbekir:

İnsanoglu utanmasa Allahın cebinden peygamberi bile çalar.

3
13
yanıtYanıtla
ASLI:

BÜYÜKTE Bİ OLAY DEĞİL YANİ ZATEN İHTİYACI OLMAYACAK. BEN ZATEN ÖLÜNCE BÜTÜN ORGANLARIMI BAĞIŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BENİM ARTIK İHTİYACIM OLMAYACAĞI İÇİN BELKİ BİRİNR FAYDAM OLUR. EN KÖTÜ İHTİMAL TIP ÖĞRNCİLERİ KULLANIR.

4
12
yanıtYanıtla
E:

O gozleri kesin daha canliyken almislardir cunki olen kiside artik kan akmaz cunki butun hucreler oluyor,nakil icin kullanilmis olabilir

8
6
yanıtYanıtla
ZIRTAKUS:

göz çalmak nedir ya

12
0
yanıtYanıtla
zemahşer:

KORNEA NAKLİ İÇİN ALIYORLAR GÖZ DOKTORLARI İZİNSİZ ONAMSIZ GARİBAN KÖYLÜ MEMET AĞALARDAN MAALESEF ÜLKEMİZDEDE OLUYOR BU VAKALAR MORGDAN CENAZENİZİ ALINCA MUTLAKA GÖZLERİNE BAKIN GÖZLER YERİNDEYSE KORNEA YANİ GÖZÜN BEYAZ KISMINA, GENELDE BELLİ OLMASIN DİYE İRİSİ RETİNAYI BIRAKIYORLAR

9
2
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

RÜKNETTİN adlı denyo zaten öbür cihanda ateş görünmüyor merak etme dalgani geç sen gittiğinde görürsün görünmediğini

8
2
yanıtYanıtla
Rüknettin hacıbekir:

Iyi olmuş. Öbür tarafta cehennem ateşini görmeyecek.

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title