Haberler

Öldürülen Polisin Eşinden Açıklamalar

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Bir Madde Bağımlısı Gencin Bıçaklı Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybeden, Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Sivil Memur Zerrin Külege'nin Terör Gazisi Olan Eşi Ahmet Külege, Eşinin Ölümüyle İlgili Açıklamalar Yaptı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir madde bağımlısı gencin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden, Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil memur Zerrin Külege'nin terör gazisi olan eşi Ahmet Külege, eşinin ölümüyle ilgili açıklamalar yaptı.

Eşinin uğradığı saldırıyı anlatan Gazi Uzman Çavuş Ahmet Külege, ''Eşim Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi'nde ikamet eden bir aile dostumuza ziyarete gitmişti. Ziyaretten sonra giriş merdiveninde karşısına çıkan madde bağımlısı H.P. tarafından gasp edilmeye çalışılmış. Eşim çantasında bulunan ruhsatlı tabancasıyla şahsı sol ayağından yaralamış. H.P. de yanında bulundurmuş olduğu bıçağı eşime defalarca saplamış. Eşim orada yere yığılmış. Aile dostumuz silah sesini duyunca hemen aşağıya inmiş ve yerde yatanın eşim olduğunu görünce şok olmuş. Hemen 112 Acil Servisi aramış" dedi.

"HASTANEDE DOKTOR BULAMADIK" Eşinin kaldırıldığı hastanede, kendisine müdahale edecek doktor bulunamadığını iddia eden acılı eş Külege, "Hastaneye vardığımızda eşime müdahale edecek bir tane uzman doktor yoktu. O doktor onu arıyor, biri diğerini arıyor ama ortada ne doktor var ne bir şey. Doktor sonunda geldi ama bu kez kan ihtiyacı oldu. Kızılay'a ulaşamıyoruz. Eşimin ölüm nedeni de zaten aşırı kan kaybı. Hastanede sadece pratisyen doktor olması garip geldi bana. 'Hafta sonları ağır yaralı hasta gelemez' diye bir şey olamaz. Acil müdahale edecek bir doktorun her an her saniye odasında beklemesi lazım bence" diye konuştu.

Teröre lanet eden Ahmet Külege, ''Siirt'te şark görevim sırasında evimize teröristlerce roket atılmıştı. Eşim ve o zaman 3 yaşında olan oğlum İslam iki defa pusuya düşürülmüştü. Bu saldırılardan kurtulan eşim, Turgutlu'da bir balicinin saldırısıyla hayatını kaybetti. Tarifi zor üzüntü yaşıyorum. Umarım bu tür saldırılara karşı tedbirler daha da arttırılır ve hastanelerimiz her türlü acil duruma karşı hazır tutulur" şeklinde konuştu.

Bu arada Gazi Ahmet Külege'nin suçlamalarına karşı açıklama yapan Turgutlu Sağlık Grup Başkanı Murat Yücetürk, "Hastanemizin acil servisinde doktor var. Uzman doktor yerindedir. Kızılay ile ilgili sorun bizden kaynaklanmıyor. Kan depolama konusu ayrı bir olay. Ayrıca, hastanın büyük atar damarı kesildiyse, o kalp damar cerrahının uzmanlık alanıdır. Suçlamaları kabul etmiyoruz ancak ailenin üzüntüsünü paylaşıyoruz" dedi.

(İU-ÖA-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title