Haberler

Kardeşiyle Birlikte Öldürülen Kadının Sesli Mesajları Ortaya Çıktı: Yarın Son Günümmüş!

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de, eşi tarafından kardeşiyle birlikte öldürülen kadının, bir gün önce arkadaşına attığı "Ben her gün ölüyorum. Bir tarafa çıkamıyorum. Yarın son günümmüş. Ölecekmişim. Öyle diyor Garip" mesajları ortaya çıktı.

İstanbul Küçükçekmece'de eşi tarafından kardeşiyle birlikte öldürülen Zahide Oğuz'un, olaydan bir gün önce arkadaşına gönderdiği sesli mesajlar ortaya çıktı. Oğuz arkadaşına, "Garip beni yarın öldürecek. Yarın son günüm" şeklinde bir sesli mesaj göndererek öldürüleceğini söylemiş. Cinayet Büro Amirliği'nde de bulunan ses kaydının dosyaya konacağı öğrenildi.

Kardeşiyle Birlikte Öldürülen Kadının Sesli Mesajları Ortaya Çıktı: Yarın Son Günümmüş!

KARISINI VE KAYIN BİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

Halkalı Merkez Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi gecesi Garip Oğuz, eşinin bulunduğu eve giderek tartışmaya başlamış ardından da Zahide Oğuz'u dövmeye başlamıştı. Daha sonra yanında getirdiği silahı ateşleyen Garip Oğuz (52), Zahide Oğuz (42) ve kayınbiraderi Kutlay Oğuz (30)'u öldürdükten sonra polisi arayarak teslim oldu.

"ÖLECEKMİŞİM, ÖYLE DİYOR GARİP"

Poliste ismi bulunan Zahide Oğuz'un bir arkadaşı ise olaydan bir gün önce kendisine gönderilen ses kaydını ise polise teslim etti. Ses kaydına göre öldürülen Zahide Oğuz, "Ben her gün ölüyorum. Bir tarafa çıkamıyorum. Yarın son günümmüş. Ölecekmişim. Öyle diyor Garip" dediği duyuluyor. Ses kaydı önce analiz için ilgili kuruma ardından da soruşturma dosyasına konarak adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

erdii:

idam haricinde verilen ceza ödül

24
0
yanıtYanıtla
gulat:

bu ulkede gercegi soyleyen tek tarihci kadir misir ogludur.bazilarinin ilahina laf attigi icin sevilmez.

6
9
yanıtYanıtla
galatasaray:

kadir mısıroğlu tarihçi değildir,delidir

yanıt2
yanıt1
fgp:

Bunların hepsi ninni gibi geliyor size

yanıt0
yanıt0
Ez geç:

Sendemi yunanı özledin,edirneden çık git,ordalar,gelme geriye

yanıt1
yanıt1
ladylady:

Devlet neden tehdit edeni zamanında tutuklamıyor. Neden tehdit edilene silah ve koruma vermiyor hemen??? Göz göre göre olmuş resmen. Devlet kadınları ve çocukları korumak zorunda.

13
1
yanıtYanıtla
malumkız:

göz göre göre ölmüşler

11
1
yanıtYanıtla
Sonuç bunlar:

Yine kadına şiddet yine vahşet kadına şiddet konusu konuşuldukca cinayetler azalmıyor artıyor. Toplumsal ahlaki çöküş içindeyiz değerlerimiz insan sevgimiz bitmiş durumda . Nedeni belli yazmaktan bıktık artık çözüm toplumun kendisinde neye layik görüyorlarsa kendini ona yönettirsinler

9
1
yanıtYanıtla
ahmet begim:

devlet denen kurumu idare edenlere yazıklar olsun. bu kadar açık bir tehdit ve ölüm. polisimizin elini kolunu bağlayanlar, bu alçakları idam eetmek için kanun çıkartmayanların Allah belalarını versin.

9
1
yanıtYanıtla
Remzi:

İnsanı öldürmek bukadar basit olamaz. Bu katillerin ruh yapısı hasta normal bir insan gibi gezmişler aramızda bu nasıl bir mantıktır yöneten neyi yönetiyor insanın en temel 1. Hakkı yaşamak bu bile sağlanamıyor. Ama iş tv. Çıkmaya geldimi şöyle büyüyüz böyle akıllıyız reklamı yapıyorlar . Koyun seyretsin bunları

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title