Haberler

Öldürdüğü Kadının Cep Telefonunu Satınca Yakalandı

Eskişehir'de Fuhuş Yapmak İçin Anlaştığı Kadını Metruk Evde Eşarbıyla Boğarak Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısı, Maktulün Cep Telefonunu Satınca Yakalandı.

Eskişehir'de fuhuş yapmak için anlaştığı kadını metruk evde eşarbıyla boğarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı, maktulün cep telefonunu satınca yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Alanönü Mahallesi Kahveler Sokağı'nda kullanılmayan virane bir evde bayan cesedi olduğunu fark eden çocuklar, polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan Cinayet Masası dedektifleri, maktulün Cemile A. (47) adlı kadın olduğunu ve 7 gün önce boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Fuhuş yaptığı iddia edilen kadının kullandığı cep telefonunun olay yerinde olmadığını belirleyen polisler, telefonu katilin aldığını değerlendirerek araştırma başlattı. Yetkililer, 5 ayrı bölgede 50'ye

yakın ikinci el telefon alım satımı yapan işyeri sahibiyle görüştü. Görüşmeler sonunda, olay tarihinden birkaç gün sonra maktulün kullandığı aynı modelde bir telefonun Asarcıklı Caddesi'nde bulunan bir bayiye satıldığı bilgisini elde eden polis, cep telefonunu satan şahsa ulaştı. Simitçilik yaparak geçimini sağlayan şahıs, telefonu M.K.'dan (43) aldığını söyledi. Bunun üzerine katil zanlısı olduğu ileri sürülen M.K.'yı takibe alan polisler, zanlıyı Alanönü Mahallesi'nde boş bir binaya girerken yakaladı.

Gözaltına alınan katil zanlısının, cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve polise verdiği ifadesinde, "Yolda karşılaştığım Cemile A. ile fuhuş için 20 YTL karşılığında anlaştık. Boş virane evin bahçesine girdik. İçki içtik. Daha sonra bana hakaret ve küfür etmesinden dolayı kavga ettik. Bu esnada kendisini boynunda bulunan eşarpla boğarak öldürdüm. Olaydan sonra da cep telefonunu alarak, olay yerinden kaçtım" dediği öğrenildi.

Sorgulaması tamamlanan M.K., adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(OÖ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title