Haberler

Öldükten 24 Saat Sonra Parmağını Oynattı, Ailesi Gömmeyi Reddetti

Güncelleme:

İnternete yüklenen ancak nerede çekildiği bilinmeyen videoda, ölen çocuğun hayatını kaybetmesinin üzerinden 24 saat geçtikten sonra parmağını oynattığı görülüyor. Video, büyük ilgi çekti.

Öldükten 24 saat sonra parmağını oynatan kızın videosu büyük ilgi çekti. Çocuğun defnedilmeden önce kameraya çekilen görüntülerinde elindeki parmaklardan birinin hareket ettiği görüldü.

ANNE BABA ÖLDÜĞÜNÜ REDDEDİYOR

Ne zaman ve nerede çekildiği açıklanamayan görüntü, dün internete yüklendi. Klip Amerika Birleşik Devletleri'ne kayıtlı bir hesaptan yüklendi, ancak Güney veya Orta Amerika ülkelerinde çekilmiş gibi görünüyor. Kızın anne-babasının bu olay üzerine çocuklarının ölümünü reddettiği öğrenildi.

KADAVRA SPAZMI

Kadavra spazmı olarak adlandırılan bu olaya nadiren de olsa rastlanabiliyor. Bazen beyin ölümünden sonra omurilik küçük kas kasılmalarına neden olan nöronları ateleşyebiliyor. Bu durum çoğu zaman bir yaşam illüzyonuna sebep oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Hacivat:

Kolay değil. O durumda kim defnedebilir? Bir umut..

57
1
yanıtYanıtla
karagöz:

mükemmel yorum ve özet.

yanıt10
yanıt11
Teniscisero:

Beyin ölümünden sonra maalesef geriye dönüş yok Allah hiç bir canliya yavrusunu yitirmenin acısını yasatmasin

44
0
yanıtYanıtla
karemella devesi:

o kalp spazmini gerceklestiren ve ateslenen noronlarin olusumunda da Allah(c.c) var.Tabi ki mucize oyle ukalaca yorum yapmissin ki sasiriyorum.Tipta normal biseymis...o zaman bir zahmet tipta cozumleri olmayan seyler icinde sen bir Allah nidasi cek madem..hadi bu kasilma ve ateslenme onu basite indirdin...

14
21
yanıtYanıtla
Pastirmaliyaspasta:

Buda bişe mi ben kafası kopukken ayağa kalkıp yürüyen boga gördüm

3
17
yanıtYanıtla
hasan77gz@hotmail.com:

Ağır koma olabilir. Morgda dirilen birçok insan var. Çocuk yaşayabilir.

16
3
yanıtYanıtla
SEMİH:

24 SAAT BE KARDESİM

yanıt0
yanıt0
Yılmaz Gündoğdu:

Bırakın bu boş sözleri. Ölüm ne bir dakika ileri Nede Bir dakika geri alınır

11
2
yanıtYanıtla
Selim Baba:

Sacmalamayin ya ölen insanlarin vücudu böyle hareket edebilir seyirebilir hic mi bilginiz yok.

9
3
yanıtYanıtla
Kovan:

Karamella beyin bedava

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title