Haberler

Olcay Şahan'ın Kartal Pençesi Hareketi, Trabzonsporlu Taraftarları Kızdırdı

Trabzonsporlu Olcay Şahan, kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası oyundan çıkarken Beşiktaş'la özdeşleşmiş kartal pençesi hareketi yapınca bordo-mavili taraftarın hışmına uğradı.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcay Şahan, Galatasaray ile oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-kırmızılı tribünlere dikkat çeken bir hareket yaptı.

"KARTAL PENÇESİ" YAPTI

Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle biten maçın ardından tünele doğru yönelen Olcay'ın telini siler gibi yaparken eliyle 'kartal pençesi' yaptığı görüldü.

TRABZONSPORLULARI KIZDIRDI

Trabzonspor'a Beşiktaş'tan transfer olan Olcay Şahan'ın tribünlere yaptığı bu hareket, siyah-beyazlı taraftarların hoşuna giderken, Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Olcay Şahan Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (41)

Arif:

Hamsi kafalılar onun için başarıya hasretsiniz

18
3
yanıtYanıtla
aa:

TS yi özetleyen bir durum

12
0
yanıtYanıtla
beykoz1908:

bjk nin çöp bidonu olcaya 10numara veren 50.yıl palavracısı lucescu yalancısı başkan gider bu sefer 61.yıl baloncusu gelir.sıfır numara adama 10numara veren zihniyet zaten küme düşmüştür..

10
1
yanıtYanıtla
Buzzy:

Zamanında muthiş şampiyonluklar almış tır amaTrabzon normal bir Anadolu takımıdır ı bu kadar şişirince herkeste bir şartlanma oluyor sanki şampiyon adayıymışta bu sene şampiyon olamamış gibi onun için başta Trabzon camiası herkes bu şişirmelerden vazgeçsin ki onlarda gerçeği görüp ona göre hareket etsin ne transferi ne maddiyatı şampiyon olacak bir klup gibi değil trabzondaki takımı istanbuldan yönetmeye çalışan yönetimlerle bu işler olmaz

10
1
yanıtYanıtla
RİV RİV DE RİV RİV:

AĞLAYIN KUDURUNNNNNNNN. . . ??? HAMSİİİ KOYDUM TAVAYA ''''DA BAŞLADI OYNAMAYAAAA HAAAA UŞAKKK HAAAA HAAA HAAA :)

8
2
yanıtYanıtla
gerçekler:

ayıp ya giydiğin formaya takıma biraz saygın olsun.

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunun gibi soytarıya koca trabzonun 10 numarasını verirsen böyle olur

5
5
yanıtYanıtla
uLtraslan:

MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI SÖYLEMLERİYLE MAÇI GERMEYE ÇALIŞAN MAHLUK. AKLI BJK DE. AKLI SIRA BJK YE HOŞ GÖRÜNECEK. . MAÇ SONRASI TECRÜBE DİYOR. ULA SENİN NE HADDİNE O ÇOCUKLARA LAF SÖYLEMEYE SEN NESİN Kİ.

2
7
yanıtYanıtla
kayserili:

arkadaşlar burak yılmazda aynı karekterde trabzona ilk geldiği gün ben beşiktaşlıyım diyordu onuda kovun

6
3
yanıtYanıtla
drjohnfire:

siyah beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title