Haberler

Olaylı Karşıyaka-diyarbakırspor Maçının Ardından

Olaylı Karşıyaka-diyarbakırspor Maçının Ardından, Karşıyaka Taraftar Temsilcileri, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Kuru'yu Makamında Ziyaret Ederek, Yaşanan Olaylardan Dolayı Duydukları Üzüntüyü Belirttiler ve Kendisine Çiçek Takdim Ettiler.

Olaylı Karşıyaka-Diyarbakırspor maçının ardından, Karşıyaka taraftar temsilcileri, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Kuru'yu makamında ziyaret ederek, yaşanan olaylardan dolayı duydukları üzüntüyü belirttiler ve kendisine çiçek takdim ettiler.

İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan Karşıyaka-Diyarbakırspor karşılaşmasının sonunda 2 takım taraftarları arasında yaşanan gerginliğe polisin müdahalesiyle bazı polis ve taraftarların yaralanmasına varan olayın ardından, Karşıyaka Kulübü taraflar temsilcileri, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Kuru'ya çiçek takdim ederek, üzüntülerini dile getirdiler. Taraftar temsilcilerini makamında kabul eden Emniyet Müdür Yardımcısı Kuru, "Taraftarlar arasında karşılıklı jestlerle başlayan maç, maalesef sonunda kötü olaylara sahne oldu. Kendini bilmez 3-5 taraftarın sebep olduğu bu çirkin olaylar elbetteki bir kulübe maledilemez. Yaşanan olayları durdurmada polis, yönetici ve taraftar beraber çalıştık. Ben yine de olayları fazla büyümeden önledik diye düşünüyorum. İnşallah bundan sonra bu tür üzücü olayları bir daha yaşamayacağız" dedi.

Yaşanan olayları Karşıyaka taraftarına maletmenin yanlış olduğunu belirten taraftar temsilcisi Okan Kırmacı ise "Diyarbakırspor taraftarı olarak bizi kendi evlerinde çok iyi ağırladılar. Biz de onları burada çok iyi ağırlamak istedik. Maç bitinceye kadar her şey çok güzeldi. Maalesef maç sonunda bizlerin de istemediği üzücü olaylar yaşandı. Fakat bu yaşanan üzücü olayları, Karşıyaka camiasına fatura etmemek lazım. Karşıyaka taraftarı hiçbir zaman polisle karşı karşıya gelmemiştir. Böyle bir olay yaşandığı takdirde zaten biz de tribünleri bırakırız" şeklinde konuştu.

Taraftar temsilcileri, emniyet yetkilileri ile bir süre daha sohbet ettikten sonra Bozyaka Emniyet binasından ayrıldı.

(EY-YK-KÇ-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title