Haberler

Olay Yeri İnceleme Ekipleri Çatıda İnceleme Yaptı

Olay yeri inceleme ekipleri çatıda inceleme yaptıİSTANBUL - Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu'na girerek detaylı bir şekilde arama yapan olay yeri inceleme ekiplerinin çatıda da çalışma yaptığı görüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri çatıda inceleme yaptı

İSTANBUL - Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu Konutu'na girerek detaylı bir şekilde arama yapan olay yeri inceleme ekiplerinin çatıda da çalışma yaptığı görüldü.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu konutuna saat 16.40'ta gelerek incelemelere başlayan Türk Heyeti çalışmalarını sürdürüyor. Aralarında olay yeri inceleme ekipleri, uzman ekipler ve adli tıp kurumu uzmanlarının da bulunduğu heyet konutun her bölgesinde titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Konutta yapılan çalışmalar sırasında olay yeri inceleme ekipleri çatıda da inceleme yaparken, ekiplerden bazılarının zaman zaman konuttan çıkarak araçlarından malzeme alıp tekrar içeriye girdiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Suudi Arabistan İstanbul Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title