Haberler

    'Olanlardan Ders Çıkarmalıyız'

    Milli takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan Mehmet Topal; "Yenilgiyi kabullenmeyen bir milli takım yaratmaya çalışıyor hocamız, biz de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

    Milli takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan Mehmet Topal, "Sezon sonu zor olur. 3 hazırlık maçı yapıyoruz. Ama sezon başı gibi hazırlanıyoruz. Yenilgiyi kabullenmeyen bir milli takım yaratmaya çalışıyor hocamız, biz de elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
    Cenk Tosun'un babasının yaşadığı olaylara da değinen Topal, "Cenk'in babasına da geçmiş olsun diyorum. Bir taraftarı uyarmış, o kötü tepki verince ortalık karışmış. Cenk'in de biraz daha sakin olması gerekiyordu. Sonuçta o da babası, dayanamadı. Bunlardan da bir ders çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu.
    Yusuf Mallı ise şu ifadeleri kullandı: "Maalesef futbolda ister istemez böyle olaylar oluyor. Biz takım halinde oynamaya çalıştık. Cenk de hatasını biliyordur, biz önümüze bakacağız."
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Topal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title