Haberler

Olacak O Kadar Ekibi Diyarbakır'da

Ünlü Tiyatrocu Levent Kırca ve "Olacak O Kadar " Ekibi, Diyarbakır'e Gelerek Öğrencilerle Birlikte Bir Konferansa Katıldı. Bir Öğrencinin "Neden Oya Başar'ı Getirmedin" Sorusu Levent Kırca'ya Zor Anlar Yaşattı. Tiyatrocu Levent Kırca, 'Diyarbakır'a Gelemiyiz Oralar Karışık' Diyerek Gelemeyen Bir İki Arkadaşının Olduğunu Belirterek, "Güneydoğu İnsanı Yörede Çekilen Dizilerden Mutlu Değil" Dedi.

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca ve "Olacak O Kadar " ekibi, Diyarbakır'e gelerek öğrencilerle birlikte bir konferansa katıldı. Bir öğrencinin "Neden Oya Başar'ı getirmedin" sorusu Levent Kırca'ya zor anlar yaşattı. Tiyatrocu Levent Kırca, 'Diyarbakır'a gelemiyiz oralar karışık' diyerek gelemeyen bir iki arkadaşının olduğunu belirterek, "Güneydoğu insanı yörede çekilen dizilerden mutlu değil" dedi.

Levent Kırca ve "Olacak O Kadar" ekibi Diyarbakır'a gelerek Özel Ortadoğu Koleji'nde bir konferansa katıldı. İlk önce okul idarecileri ile birlikte yemekte buluşan Levent Kırca ve ekibi daha sonra öğrencilerin ile birlikte bir konferansa katıldı. Levent Kırca ve ekibi, konferans salonuna girerken öğrenviler tarafından alkışlarla ve küçük öğrencilerden oluşan koro tarafından karşılandı. Konferansta öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlayan Levent Kırca ve ekibi oldukça zor anlar yaşadı. Bir öğrencinin

"Neden Oya Başar'ı getirmedin" sorusu Levent Kırca'ya zor anlar yaşattı. Levent Kırca, esprili bir yanıt vererek, "Oya Başar kaçtı" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent Kırca, "Arkadaşlarımızın arasında biz şimdi oraya gelemiyiz oralar karışık başımıza bir iş gelebilir diyerek gelmeyen bir iki arkadaşım var. Özür dileyerek söylüyorum. Ama biz gönül rahatlığıyla geliyoruz. Çünkü nerde ne olduğunu çok iyi biliyorum. Ama biz gönül rahatlığıyla gelebiliriz. Bu da bizim sanatı her yere götürebileceğimizin bir örneğidir. Bu kolejde 4 dalda Türkiye birincimiz var. Bunun için kolejimizi ziyarete geldik. Burada hiç bir

arkadaşımızı ve tiyatroyu kötü etmemek lazım. Sanmıyorum ki; Diyarbakır'a yada bu yöreye gelmesinler diyen yok. Herkes koşa koşa gelirler. Tiyatrocular fedekar insanlardır. Ben de tiyatrocu arkadaşlarımızı bu yöreye davet ediyorum. Sanatı bu yöreye çağrıyorum" dedi.

"GÜNEYDOĞU İNSANI BURADA ÇEKİLEN DİZİLERDEN PEK MUTLU DEĞİL"

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca, Güneydoğu insanının burada çekilen dizi filimleri nedeniyle mutlu olmadığını belirterek, "Güneydoğuyu ne kadar iyi tanıtıp tanıtmamasını bende çok iyi bilemem. Çünkü ben de Güneydoğulu değilim. Ama bizimde gittiğimiz yörelerde 'Abi bizi kötü gösteriyorlar, kaçakçı gösteriyorlar veya mafya babası gibi gösteriyorlar' gibi sitemlerle ben de karşılaşıyorum" dedi.

Bir gazetecinin Erdal İnönü'nün bu sabah vefat ettiğini hatırlatması üzerine Levent Kırca, "Bunu ilk defe senden duydum. Çünkü erken bindik uçağa. Allah rahmet eylesin. Erdal İnönü çok değerli bir insandı. Benim de çok iyi bir dosutumdu. Çok değerli bir bilim adamımızı, ilim adamımızı ve siyasetçimizi kaybetttik. Bize emanet bir siyasetçimizdi. Bütün ülkeye başsağlığı diliyorum. Şırnak'ta sinama kurulmasına çok sevindim. Bu bölgeyi ben özellilkle çok seviyorum. Bir tiyatronunu bir sinemanın orada

kurulması çok sevindirici. Yürekten alkışlıyorum" dedi.

(SK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title