Haberler

Okuryazarlık Seferberliği Devam Ediyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nde gelişim ve değişim sloganıyla gerçekleştirilen okuryazarlık seferberliğinin 2. dönem kayıtları alınmaya başladı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nde gelişim ve değişim sloganıyla gerçekleştirilen okuryazarlık seferberliğinin 2. dönem kayıtları alınmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan'ın himayelerinde ilgi Bakanlık genelgesi ile başlatılan okuryazarlık seferberliğinin II. dönemi başlamıştır. Bu konuda okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımız ve yakınları kendilerine en yakın okullara, muhtarlıklara ve Bozüyük Halk Eğitimi Merkezimize başvurabilirler. Ayrıca okuma yazma bilmeyen bir kişiye yardım eden öğrenciye de Bilecik Valiliğimiz tarafından gecen dönem olduğu gibi bu dönemde bisiklet hediye edilecektir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emine Erdoğan Bozüyük Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title