Haberler

"Okumak İnsanı Yücelten Bir Eylemdir"

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 'Ah Kudüs' temasıyla 7'incisi düzenlenen Anadolu Kitap Fuarında gençlerin istedikleri kitabı rahatlıkla alabilmesi adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından uygulanan 'Hediye Çeki' projesi bu yılda devam ediyor.

Gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını artırmak adına gerek fiziki yatırımlar gerekse de sosyal sorumluluk projeleriyle Yeşilyurt'u eğitim ve kültür yuvası haline getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatıyla başlatılan 'Hediye Çeki' projesi kapsamında ilçedeki liselerin 11.sınıflarında okuyan 7 bin 500 öğrenciye 10 TL'lik hediye çeki dağıtıldı.

Öğrenciler kendilerine verilen bu çeklerle '7.Anadolu Kitap Fuarı' kapsamında istedikleri kitaba daha kolay ulaşabilecek.

"TEK GAYEMİZ; ÇOCUKLARIMIZIN DAHA FAZLA KİTAP OKUMASIDIR"

Tek amaçlarının gençleri daha fazla kitapla buluşturmak olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Okumak insanı yücelten bir eylemdir. Okudukça değerimiz artar, okudukça kainatı ve birbirimiz daha iyi anlarız ve söyleyecek sözümüz olur. Yeşilyurt Belediyesi olarak kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlarda çocuklarımıza aşılamak, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla 28 Nisan ile 06 Mayıs 2018 tarihleri arasında hizmet verecek olan '7.Anadolu Kitap Fuarı' kapsamında ilçemizdeki liselerin 11.sınıflarındaki 7 bin 500 öğrencimize 10 TL'lik hediye çeki dağıttık. Öğrencilerimiz kitap fuarı süresince bu çeklerle istedikleri yayın evinden istediği kitabı alabilecekler. Tüm gençlerimizi fuara katılarak, kitaplarla ve yazarlarla buluşmaya bekliyoruz. Bizim tek gayemiz; Yeşilyurt Kitap Yurdu projesinde olduğu gibi öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmektir." dedi.

"HACI UĞUR POLAT BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Yeşilyurt Belediyesinden aldıkları 10 TL'lik hediye çekleriyle istedikleri kitabı daha rahat alabilen öğrenciler üç yıldır başarıyla devam eden projeden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ettiler.

"BİZİ HEP BÖYLE SEVİNDİRİN, KİTABA OLAN BAĞLILIK DEVAM ETSİN"

TUBİTAK Bilim fuarında yaptığı çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediyesi tarafından kendisine hediye çeki verildiğini ifade eden Mehmet Camsevim isimli öğrenci, bu çeklerle istediği kitabı daha rahat alabildiğini ifade ederken, "Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bizi hep böyle sevindirin kitaba olan bağlılık hep böyle devam etsin" diye konuştu.

"BU TÜR PROJELERİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ"

Hatice Atabay isimli bir öğrenci ise, " Hediye çeki beni gerçekten çok fazla mutlu etti. Yeşilyurt Belediyesine bu anlamlı projeden dolayı teşekkür ediyorum, bu tür projelerin devam etmesini istiyoruz" dedi.

"VERİLEN ÇEKLERLE İSTEDİĞİMİZ KİTABI DAHA RAHAT ALDIK"

Merve Buday ve Muhammet Tunahan isimli öğrencilerde, çok doğru ve yerinde bir proje olarak gördükleri ' Hediye Çeki' projesinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini iletirken, "Yeşilyurt Belediyesinin kitap okumayı teşvik etmek amacıyla başlattığı bu proje gerçekten çok güzel, biz gençlerin daha fazla okumamız gerekiyor, bu tür uygulamalar bu açıdan önemlidir. Bize verilen çeklerle istediğimiz kitabı daha rahat alıyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title