Haberler

Okullarda yüz yüze eğitim başladı

Güncelleme:

İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'ndan görüntüler Öğrenci velilerinin bina girişinde beklemesi Öğrencilerin okul binasına girişi AYDIN - Aydın'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün...

İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'ndan görüntüler

Öğrenci velilerinin bina girişinde beklemesi

Öğrencilerin okul binasına girişi AYDIN - Aydın'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde bugün başlatıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda bugün başlatıldı.

Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül'de gerçekleştirilecek uyum programı okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda "1 gün yüz yüze eğitim" şeklinde olacak.

Aydın'ın İncirliova ilçesindeki İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'nda da öğrenciler; öğretmenlerin gözetiminde maske ve mesafe kurallarına riayet ederek sınıflara alındı.

Öğrenciler bina girişinde dezenfektan kullanılması için uyarıldı. Öğrenci velilerinin de okul binası önünde heyecanlı olduğu görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title