Haberler

Okullarda Karne Sevinci

Bitlis'in Mutki, Tatvan, Adilcevaz ve Güroymak ilçesinde öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline çıktı.

Mutki ilçesinde 8 bin 617 öğrenci karne sevincini yaşadı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, anaokulu ve Atatürk İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katıldı.

Tatvan ilçesinde de 23 bin 500 öğrenci karne aldı.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, öğrencilere internet ve sosyal ağların faydalı şekilde kullanılmasını tavsiye ederek, tatilde dinlenmelerini istedi.

Ardından Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Adilcevaz ve Güroymak

Adilcevaz ilçesinde 7 bin 500 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

Mehmet Ali Erçetin İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve eşi Kadriye Gürsoy ile Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, öğrencilerle bir süre ilgilendi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Gürsoy, öğrencilerin tatili iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek, "Tatilde başarısız olduğunuz derslerinize çalışın. Aynı zamanda oyun oynayarak tatilin keyfini çıkarın." dedi.

Beşkardeş ise eğitim öğretim yılının birinci dönemini belirlenen hedefler doğrultusunda başarıyla tamamladıklarını ifade etti.

Güroymak ilçesinde ise 14 bin 300 öğrenci karne alarak tatile girdi.

Değirmen Köyü İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Alibeyoğlu, "Öğrencilerimizin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesini, oynamasını ve kitap okumasını istiyorum." diye konuştu.

Ardından Alibeyoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Nihat Pullu ve beraberindekilerle karneleri dağıtarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan, Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Ateş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Adilcevaz Güroymak Tatvan Mutki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title