Haberler

Okullarda karne heyecanı yaşandı

Güncelleme:

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de öğrenciler, törenlerle karnelerini alma sevinci yaşadı.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de öğrenciler, törenlerle karnelerini alma sevinci yaşadı.

Adana'da ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 496 bin 600 öğrenci, karnelerini törenle aldı.

Vali Süleyman Elban, merkez Seyhan ilçesindeki Manas İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.

Elban, burada, öğrencilerle ailelerin de karne heyecanına ortak olduğunu söyledi.

Kentte, 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılının ilk yarı döneminin sorunsuz tamamlandığını vurgulayan Elban, şöyle konuştu:

"İlimizde 496 bin 600 öğrencimiz karne alıyor. Gerek pandemi gerek başka hususlarda ciddi bir sıkıntı yaşamadan bu süreç yönetildi ve ilk dönemin sonuna geldik. Başta İl Milli Eğitim Müdürü'müz Yaşar Koçak, ilçe milli eğitim müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın tüm personelleri, büyük bir özveriyle okullarımızdaki hem pandemi hem de başarılı eğitim öğretim sürecini yönettiler."

Vali Elban, öğrencilerin tatilde dinleneceğini anımsatarak, "Yavrularımız 15 gün dinlenecekler. Daha sonra tekrar sıkıntısız ikinci yarı döneme başlayıp, sağ salim bu dönemi bitirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz, bu tatilde dinlenmiş, yorgunluklarını atmış olarak tekrar okullarına dönerler diye düşünüyorum. Onlara da ikinci dönem için şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Osmaniye Hatay Adana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title