Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Yozgat'ta, 79 bin öğrenci 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karnelerini alarak tatile girdi.

Yozgat'ta, 79 bin öğrenci 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karnelerini alarak tatile girdi.

Erdoğan Akdağ Ortaokulunda düzenlenen karne törenine, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Kemal Yurtnaç, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatili iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Atılacak doğru adımların, çocuklar ve gençlerin geleceğini çok daha güzel şekillendireceğini ifade eden Yurtnaç, "Eksikliklerinizi başarısızlık olarak düşünmeden, bu tatili yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanmak için iyi değerlendirmenizi dilerim. İyi bir eğitim, iyi bir gelecek demektir. Ayrıca kendinize de zaman ayırmayı, oyunlar oynamayı, tatilin tadını çıkarmayı unutmayın." dedi.

Başarı için rekabetin ateşlenmesi gerektiğini belirten Yurtnaç, "Hedeflerimizin arasında ilimizdeki eğitimin kalitesini daha da artırmak var. Onun için önümüzdeki yıldan itibaren okullarda rekabeti sağlayacağız. Rekabetin olmadığı bir sistemde başarı asla olmaz. Okullarımızı, öğrencilerimizi kendileri arasında rekabete sokacağız ve başarıyı teşvik edeceğiz. Bu başarı hem Yozgat'a hem ailelerine hem de ülkemize güzel şeyler getirecek. İnşallah hep birlikte önümüzdeki sene içerisinde bu yarışa gireceğiz ve yarışta başarı sağlayanları maddi manevi ödüllendireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yurtnaç Kazım Arslan Yozgat Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title