Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Bulancak, Yağlıdere ve Görele ilçelerinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler, bugün karne alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Bulancak, Yağlıdere ve Görele ilçelerinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler, bugün karne alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bulancak Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde protokol üyeleri öğrencilere karnelerini dağıttı.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı Tayfur Elbasan, 15 günlük yarıyıl tatilinde öğrencilerin iyi bir şekilde dinlenmeleri gerektiğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ise, Bulancak'ta 11 bin 695 öğrencinin karne aldığını belirterek, karnenin başarıların değerlendirilmesi konusunda bir araç olduğunu kaydetti

Törene, Garnizon Komutanı vekili Yüzbaşı Hasan Baş, Bulancak Jandarma Karakol Komutanı Kurmay Yüzbaşı Şenol Çayan, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, şube müdürleri, daire müdürleri, öğretmenler katıldı ve veliler katıldı

Yağlıdere

Yağlıdere ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Hasan Günaydın, burada yaptığı konuşmada,öğrencilerin tatilde iyi bir şekilde dinlenmelerini belirterek, "Bir yerde meslek sahibi olmak istiyorsanız karar verilecek yıllar bu yıllardır. Derslerinize iyi çalışın ne hayal ediyorsanız onun için uğraşın. Bu yılların kıymetini iyi bilin. Okuyun, güzel yerler kazanın ve Yağlıdere'ye hizmet edin" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu da, biraz düşük notu çok önemli olmayacağına dikkati çekerek, "Bunun telafi yönlerini öğrencilerimiz biliyor. Yarıyıl tatilimizi gerektiği şekilde değerlendirip tabi dinlenmeyi de ihmal etmeden ikinci döneme daha hazırlıklı girerek bu yeterli seviyede olan notlarımızı yükseltmek mümkündür. Kimse moral bozukluğuna kapılmasın" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Günaydın ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini dağıttı.

-Görele

Görele'de Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, burada yaptığı konuşmada, öğrenciler için yarıyıl tatilinin önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Görele'de 5 Bin 401 öğrencinin yarıyıl tatiline girdiğini ifade eden Dede, şunları kaydetti:

"Hiçbir aile çocuğunu başarısızlığı yüzünden yargılamasın. Her öğrencinin belirli bir yeteneği ve kapasitesi vardır. İnsan ne kadar iyi hazırlanırsa, gelecek nesillere daha iyi örnek olur. Hiçbir zaman baş koyduğunuz yoldan ve hedeften çıkmayın. O yolda emin adımlarla ilerlemeyi bilin. Yarıyıl tatiliniz hayırlı olsun."

Belediye Başkanı Tolga Erener ise, eğitimin altın anahtarının çalışmaktan geçtiğini belirterek, "Sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Şuanda hayatınızın en güzel dönemlerini yaşıyorsunuz. Öğretmenleriniz sizlerin geleceği için çok uğraşıyor. Sizlerde bu uğraşın hakkını verin. Çok çalışın ve ülkenize, milletinize hayırlı nesiller olun" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yağlıdere Bulancak Görele Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title