Haberler

Okullararası Satranç Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

"Gölcük'te Öğrenci Olmak Projesi" kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullararası Satranç Turnuvası Final müsabakalarının yapılmasının ardından sona erdi.

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Finalleri ve akabinde yapılan ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Gölcük Belediye Spor Birimi görevlileri, turnuvaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

20-21-22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Turnuvaya İlçe genelinden 342 satranç sporcusu katıldı. Satranç turnuvası İlkokullar, Ortaokullar ve Liseler arasında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirildi. İlkokullardan 178 sporcu, Ortaokullardan 93 sporcu, Liselerden 71 sporcu olmak üzere toplamda 342 sporcu başarılı olmak için kıyasıya mücadele etiler. Turnuva Satranç İl Temsilciliği tarafından görevlendirilen hakemler tarafından yönetilmekle birlikte, müsabakalar 7 tur üzerinden yapıldı.

Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, turnuvada dereceye giren ve tüm katılan öğrencilere, görev alan öğretmenlerine ve turnuva boyunca görev yapan hakem heyetine teşekkür ederek, her branşta olduğu gibi satranç branşımıza da önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Sosyal yaşamın devamlılığını, halkın moral ve motivasyonunu artırmakta olan bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek, dedi.

Final turları sonunda gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, bir konuşma yaparak tertip edilen Satranç turnuvasına katılan genç beyinleri kutladığını belirterek, elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ederken, Turnuva süresince görev yapan Turnuva komitesine ve görevlilere de teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren tüm öğrencilere ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölcük Belediyesi Mehmet Ellibeş Altıntaş Kırca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title