Haberler

Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Sakarya'da Okullar, Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor.

Sakarya'da okullar, yeni eğitim yılına hazırlanıyor.

2006-2007 eğitim öğretim yılının 15 Haziran'da sona ermesinin ardından öğrenciler yaz tatiline çıkarken, okullarda yeni yıl hazırlıkları başladı. Yaz tatilini fırsat bilen bir çok okulda hummalı çalışmalar göze çarpıyor.

17 Eylül'de açılacak 2007-2008 eğitim öğretim yılına eksiksiz bir şekilde başlamak isteyen okullarda, duvarlar boyanıyor, kırılan musluklar tamir ediliyor, okul bahçeleri öğrenciler için daha güzel bir hale getiriliyor. Yaz aylarında okullarını açık tutarak hem yeni öğrencilerin kayıt işlemlerini yürüten, hem de okullarının ihtiyaçlarını tamamlayan okul yöneticileri, Okul Aile Birliklerinin de maddi desteğiyle okullarını en iyi şekilde yeni eitim yılına hazırlamaya çalışıyorlar.

Boya-badana ve küçük çaplı tamirat işlerini zaman zaman ustalarla birlikte yapan okul yöneticileri, “Eğitim okulu sevmekle başlar” sözünden hareketle okul binalarını öğrencilerin ferah ve rahat ortamlarda eğitim alabileceği yuvalar haline getirmeye çalışıyor.

(İÇ-AK)

14.07.2007 13:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title