Haberler

Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

Okullararası Hentbol Teşvik Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Teşvik Müsabakaları yapıldı.

Okullararası Hentbol Teşvik Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Teşvik Müsabakaları yapıldı. Yakutiye Spor Salonu'nda 30 Kasım 01 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları kıran kırana geçti. Müsabakalara 40 okuldan 160 sporcu katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, şube müdürleri Şinasi Polat, Fuat Taşkesenligil, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş da müsabakaları izledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Umut Toprak isimli minik masa tenisçisi Umut Toprak ile bir gösteri maçı yaptı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, Arısoy'a desteklerinden ve masa tenisine olan ilgisinden dolayı teşekkür etti. Durmuş, "Masa Tenisi Erzurum'da çok önemli bir vizyon kazanmıştır. Yoğun çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali Durmuş Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title