Haberler

Okullar Ligi 4'üncü Sezonu Sona Erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Okullar Ligi'nde 4'üncü sezon, kupa töreni ile tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Okullar Ligi'nde 6 aylık maratonun ardından şampiyonluğa uzanan takımlar 10 bin kişilik Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen törende kupalarına kavuştu. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Daha önce tören kapsamında gerçekleştirileceği duyurulan Çağatay Akman konseri, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliam nedeniyle ilan edilen ulusal yas nedeniyle iptal edildi.

Törende konuşan Başkan Türel, bu yıl 188 okuldan, 476 takım ve 6 bin 750 öğrencinin müsabakalara katılarak okullarını temsil ettiğini hatırlattı. Okullar Ligi'nin her yıl gelişerek devam etmesinin gurur vesilesi olduğunu kaydeden Türel, "Okullar Ligi'ne ve spora gösterdiğiniz ilgi bizi çok mutlu ediyor. Benim gözümde hepiniz şampiyonsunuz. Spor mertçe, saygıyla yarışmaktır, önemli olan kazanmak kadar, iyi bir mücadele örneği vererek centilmence yarışmaktır. Lig boyunca bu ilkelere uygun olarak yarışmaya gayret ettiniz ve büyüklerinize örnek oldunuz." dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." sözünü hatırlatan Türel, şunları kaydetti:

"Unutmayın spor yalnızca vücudunuzu geliştirip, sağlığınıza katkı sağlamaz aynı zamanda zeka ve ahlak gelişiminize de katkı sağlar. Bu yüzden gençlerimizin, çocuklarımızın sporla ilgilenmesini çok önemsiyor ve sizleri sporla buluşturmak adına çalışmalar yapıyoruz. Antalya'nın en ucra köşesinde bile sporu yaygınlaştırmak için elimizden gelen tüm imkanları sizlere sunuyoruz."

Başkan Türel, gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını da kutladı. Ardından, Okullar Ligi'nde keşfedilip, Antalyaspor ve Milli Takıma seçilen Cenk Şen, Berkay Arslan, Mustafa İnan, Fehmi Koç ve Mustafa Erdilman'a birer bisiklet hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Filistin Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title