Haberler

Okulda büyük vahşet! Ön sırada oturmak isteyen arkadaşlarını öldürdüler

Güncelleme:

Hindistan'da, 17 yaşındaki bir öğrenci, sınıfın ön sıralarında oturmak isteyince, arkadaşları tarafından önce elbiseleri çıkarıldı sonra vahşice öldürüldü.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletine bağlı Malobar köyünde, 17 yaşındaki öğrenci Ranjit Singh sınıfın ön sıralarında oturmak için yerini değiştirdi. Bunun üzerine arkadaşları ile tartışma yaşadı.

Arkadaşları Ranjit'in önce elbiselerini soydular daha sonra dövmeye başladılar. Arkadaşları tarafından dışarı çıkarılan Ranjit aldığı darbeler ile bilincini kaybetti.

Okulda büyük vahşet! Ön sırada oturmak isteyen arkadaşlarını öldürdüler

Arkadaşları bilincini tamamen kaybeden Ranjit'i yere yatırıp motosikletleri ile karnının ve kafasının üzerinden geçti. Olay yerine çağrılan polis tarafından hastaneye kaldırılan Ranjit yolda hayatını kaybetti.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Babası bir fabrika işçisi olan Ranjit'in annesinin hasta olduğu ve başkent Delhi'de tedavi olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan saldırganlardan bir tanesi vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edilirken, polis ekipleri diğer 4 saldırganı yakaladı.

Okulda büyük vahşet! Ön sırada oturmak isteyen arkadaşlarını öldürdüler

MÜDÜR KAYIPLARA KARIŞTI

Olaydan sonra okulun kaçak olduğu ve müdürün ortadan kaybolduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Haberler

500

Yorumlar (44)

cosmos:

aynı doğulular gibi

19
33
yanıtYanıtla
AHMET:

bu akıldan mahrum mahlukat nasıl bir benzetme yapmış. Aslında gerici senin gibilerdir.

yanıt8
yanıt7
Müslim:

Tıpkı senin gibi ve ataların gibi

yanıt4
yanıt12
Sogomon:

Doğu dan kuyruk acin var belli insanliktan nasip almamis dingil

yanıt15
yanıt3
DEMİR BİYİK:

emre durmuş diye bir yutuber var bu özenti zevzek sürekli bu ülkeye gidip hindistani bize sevdirmeye calisiyor hindularin fareli tapinaklarina gidip dua ediyor kutsal su dedikleri lağam sulariyla kutsaniyor ama hindistanin müslüman olan bölgelerine gidip camida namaz kilmiyor genclere özentilik aşiliyor şaklaban çocuklarinize izletmeyin böyle soytarilari

26
3
yanıtYanıtla
AHMET (BENİ UNUTMA):

Bu HİNDİSTANLILAR KADAR CAHİL CÜHELA BİR HALK YOK.

20
1
yanıtYanıtla
MAKBUR:

allah bu olaylar olurken şeytan ve adem ile çay içip çekirdek çitliyordu ve bütün kameralarla bu korku dolu anları kaydediyordu vahşice olan olaylara seyirci kaldı yani anlıcanız. bu arada allah merhametliydi galiba kurandenen kitapda öyle yazıyordu acaip bir merhamet anlayışı var bu yaratığın. muahuhuhahuha neremle gülem ya . . . .

2
18
yanıtYanıtla
fth:

bide kanal 7 bizlere hint dizilerini izletiyor sanki çok değerli bir ülkeymiş gibi

20
0
yanıtYanıtla
TÖBEEEEE:

İZLEME O ZAMAN DENYOOO

yanıt2
yanıt6
.istanbull:

O zihniyette aynı olduğu için

yanıt2
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title