Haberler

Okul Yararına Kermes Düzenlendi

Fehime Güleç Okul Aile Birliği Tarafından Okul Yararına Düzenlenen Kermes Büyük İlgi Gördü. Kermesin Açılışında Minik Bir Öğrencinin Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'a Türk Bayrağı Hediye Etmesi, Şişman'ı Duygulandırdı.

Fehime Güleç Okul Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Kermesin açılışında minik bir öğrencinin Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'a Türk Bayrağı hediye etmesi, Şişman'ı duygulandırdı.

Fehime Güleç Okul Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen kermese veliler büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinde düzenlenen kermesin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin özellikle öğrenciler açısından büyük önem taşıdğını söyledi.

Okul Müdürü Cuma Gündüz de konuşmasında daha kaliteli bir eğitim ve öğretim verebilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Gündüz, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen veli ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Berrin Çevikkol ise yaptığı konuşmada, etkinlikten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacağını belirterek, "Her şeyi devletten beklemek doğru değildir. Herkes kendi imkanları ölçüsünde okullara yardım yapmalıdır" diye konuştu.

Kermesin açılış töreni sırasında okul öğrencileri davetlilere folklor ziyafeti çekti. Folklor ekibinden bir öğrencinin oyun sonunda göğsünden çıkardığı Türk Bayrağı'nı Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'a hediye etmesi, Şişman'ı duygulandırdı. Minik öğrenciden bayrağı öperek alan Şişman, öğrenciye ve okul müdürüne teşekkür etti.

Öte yandan Fehime Güleç ilköğretim Okulu öğrencileri, resim öğretmenleri Banu Karakaş'ın gözetiminde yıl içerisinde yaptıkları resimleri okul salonunda sergilediler.

(OÇ-OÇ-Y) 04.06.2008 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title