Haberler

Okul Servisi Kaza Yaptı: Çok Sayıda Öğrenci Yaralı

Kartal'da Öğrencileri Taşıyan Okul Servisi Önüne Çıkan Kamyondan Kaçmak İsterken Direğe Çarptı. Kaza Sonrası Servis Rampada Asılı Kalırken Araç Sürücüsü ile Çok Sayıda Öğrenci Yaralandı.

Kartal'da öğrencileri taşıyan okul servisi önüne çıkan kamyondan kaçmak isterken direğe çarptı. Kaza sonrası servis rampada asılı kalırken araç sürücüsü ile çok sayıda öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 15.00 sıralarında Kartal Samandıra Fatih Mahallesi Ortadağ mevkii Firuze Sitesi önünde meydana geldi. İçinde Hatice Bayraktar Lisesi öğrencilerini taşıyan 34 EK 5938 plakalı okul servisinin şoförü Mehmet Öztürk, Hasan Kaya yönetimindeki 34 BR 9673 plakalı kamyona çarpmamak için direksiyonu kırınca virajdaki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle rampada bir kısmı dışarıda kalan servisteki öğrenciler ile sürücü Öztürk çeşitli yerlerinden yaralandı. Kısa süre içinde olay

yerine ambulans ekipleri sevk edildi. Kazadan hafif yaralı kurtulan öğrencilerin tedavisi ambulansta yapıldı. Servis şoförü Mehmet Öztürk ile öğrencilerden Cem İldem, Sevgi Çatalbaş, Nermin Eniztekin, Gökçe Erten, Hande Vurgun, Cancu Koç ve Gözde Koç Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken diğer yararlılar da çevre hastanelere sevk edildi. Öğrencilerden birinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Okul çıkışı evlerine dönmeye çalışan öğrenciler kaza sonrası tedavi altına alınırken, çantları da servis içinde kaldı. Yaralanan öğrencilerden biri olayı "Birden kamyonu görünce virajı alamadık. Direğe çarptık. Ben araban atlayarak kurtuldum. Direk yavaşlattı. Yoksa rampadan uçacaktık" sözleriyle anlattı.

Kamyon sürücüsü Hasan Kaya ise "Normal geliyordum. Servis aracının hızlı geldiğini gördüm. Kamyona çarpmamak için direğe çarptı" diye konuştu.

(MB-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title