Haberler

Okul Öncesi Grubuna Yönelik Önde Gelen Kanal, Eylül 2010'da Yayına Başlıyor

Güncelleme:

The Walt Dısney Company, Türkiye'de Okul Öncesi Çocuklar İçin, 24 Saat Yayın Yapan Playhouse Dısney'in Yayına Başlayacağını Açıkladı

İstanbul, 11 Ağustos 2010: The Walt Disney Company, Türkiye'de okul öncesi çocuklar ve ailelerine yönelik Playhouse Disney Channel'ın yayına başlayacağını açıkladı. 1 Eylül'de yayına başlayacak olan kanal, Disney Channel'da beğeniyle izlenen Playhouse Disney programlarına dayanıyor.

2-7 yaş arası çocukları ve ailelerini hedefleyen Playhouse Disney, Disney'in 80 yıllık sihirli hikaye ve karakterler yaratma deneyimini, özellikle okul öncesi çocuklar için düzenlenmiş öğrenme ve gelişme temaları ile harmanlayan, animasyondan canlı aksiyona kadar bir çok program sunuyor. Mickey Mouse Clubhouse; Handy Manny; Special Agent Oso; Imagination Movers ve Jungle Junction gibi önemli programlar, temel matematik; dil becerileri; sağlıklı beslenme; yaşam; sosyal beceriler gibi temaları içeriyor.

Disney Channels, Gelişmekte Olan Pazarlar Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Maciej Bral konu ile ilgili olarak "Playhouse Disney'in Türkiye'de yayına başlaması ile birlikte Disney markalı kanallarımızı genişletmiş olmaktan çok memnunuz. Playhouse Disney'in özel programları, tüm dünyada karakterler ve hikayelerle iç içe olan küçük çocuklara ve Disney markasına güvenen ailelere, çocuklarının eğlence ve gelişimi için, okul öncesine yönelik televizyonculuk standartlarını belirledi.

Playhouse Disney program kuşağının Mickey Mouse Clubhouse ve Handy Manny gibi programları Türkiye'de şimdiden küçük çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görürken, yeni kanal, oldukça ilgi çekici bu içeriğin tadını çıkarmak için daha da fazla fırsat sunacak" dedi.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ise "Çocukların ve ailelerinin birlikte keyif alabilecekleri yüksek kalitede eğlence sunmak yaptığımız her şeyin temelini oluşturuyor. Playhouse Disney'in, Disney'in Türkiye'deki mevcut kanal portföyüne dahil olmasından ve binlerce çocuk ve ailesine daha çok Disney eğlencesi getirmesinden dolayı çok heyecanlıyız" diye ekledi.

Playhouse Disney'in yayına başlaması ile birlikte, Türk çocuklar ve aileleri artık, dünya çapında öncü çocuk kanalı Disney Channel ve geçen yıl Türkiye'de yayına başlayan, öncelikle erkek çocuklara ama kız çocuklara da yönelik kanal Disney XD gibi Disney markalı kanalların keyfini daha çok yaşayabilecekler.

Playhouse Disney, büyüyerek ve gelişerek, 12.7 milyondan fazla izleyici ile 2010 yılında 8 EMEA pazarının 6'sında 1 numaralı okul öncesi çocuk kanalı oldu. 50.8 milyon kişi tarafından izlenen Mickey Mouse Clubhouse ve bir önceki çeyrek yıla göre %6 artışla yılın ilk çeyreğinde 48.6 milyon kişi tarafından izlenen Handy Manny gibi popüler Playhouse Disney programları, okul öncesi çocuklar ve ailelerini mutlu etmeye devam ediyor.

Playhouse Disney, bir kanal veya program bloğu olarak EMEA bölgesi çapında, 72 ülkede 26.4 milyon hanede izlenebiliyor. Dünya çapında, 156 ülke/bölgede 29 dilde, 45 milyonun üzerinde hanede 23 adet Playhouse Disney kanal ve bloğu bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title