Haberler

Okul Olimpiyatları Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Okul Olimpiyatları Ödül Töreni’nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Okul Olimpiyatları Ödül Töreni'nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Okul Olimpiyatları Ödül Töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Ödül törenine Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Gençlik Spor Bakanlığı Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz, İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

8 branşta 3217 sporcunun ve 36 öğretmenin yarıştığı Küçükçekmece Okul Olimpiyatları 1. Döneminde Futbol, Hentbol, Masa Tenisi, Badminton, Geleneksel Çocuk Oyunları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Kaymakamlık Koşusu, Öğretmenler arası Masa Tenisi ve Öğretmenler arası Badminton turnuvaları gerçekleşti.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve protokol konuşmaları ardından yarışlarda dereceye giren öğrencilere kupaları, ödül törenine katılan protokol üyeleri tarafından verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Milli Eğitim Müdürlüğü Sefaköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title