Haberler

Okul müdürünün eşinden, öğrenciye tepki çekecek sözler: Annen önce okuma yazma öğrensin

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de eğitim veren bir okulda, müdürün eşi kocasını protesto eden velilerden birinin çocuğunu arkadaşlarının içinde "Annen önce okuma yazma öğrensin, sonra müdürü protesto etsin" diyerek azarladı.

İstanbul Sancaktepe'de bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Perran Kutman Sarıtaş İlköğretim Okulu'nda öğrenciler ve veliler önceki hafta okul müdürünü protesto etmişlerdi. Olay sonrası yaşananlardan ders alması beklenen okul müdüründen sonra bir skandala da aynı okulda görevli öğretmen eşi imza attı.

"ANNEN ÖNCE OKUMA YAZMA ÖĞRENSİN"

Okul önündeki protestoya katılan velilerden birinin çocuğunu sınıfın ortasında azarlayan müdürün eşi, "Senin annen okuma yazma bilmiyor. Önce okuma yazma öğrensin, sonra müdürü protesto etsin" diyerek çıkıştı.

AĞLAYARAK SINIFI TERK ETTİ

Öğretmeninin annesi hakkında söyledikleri karşısında bir hayli üzülen 9 yaşındaki çocuğun da hüngür hüngür ağlayarak sınıftan çıktığı öğrenildi. Çocuğun yakınlarının sosyal medyada paylaştığı video sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın izleyeceği tutum merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sancaktepe İstanbul Haberler

500

Yorumlar (47)

ZALİMİ YOK ET Kİ; MAZLUMLAR YAŞASIN...:

SENDE ÖNCE İNSANA EN ÖNEMLİSİ BİR ÇOCUĞA NASIL DAVRANILIR ONU ÖĞREN. EDEP ÖĞREN HAYA ÖĞREN AHLAK ÖĞREN OKUMA YAZMA NASILSA ÖĞRENİLİR.

52
6
yanıtYanıtla
Buse:

Sence onun annesinin zalimce okulda öğretmeni müdürü ezmesi daha mı normal bence haklı yapmış. İlk başta o çocuğun annesi insan olsun. Bazen birilerine sadece nefes aldığı için bile saygı duymak zorundadır.. kendini ezdiremezdi ve zaten burda çocukla ilgigi bir konu yok niye boş boş okuyorsun annesine tepki gösteriyor ve doğru

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Büyütmemek lazım bilmemek suç degil ölüye ölü demek hakaret sayılmaz ifade özgürlügü o onu protesto etmiş digeride karşılık vermiş takılmayın böyle şeylere sonuçta müdür söylememiş abartmayın cehalet bu olaylara takılmaktır adamlar uzaya taşınıyo

15
27
yanıtYanıtla
BİRİ:

Protesto eden annesi neden çocuk arkadaşları içinde aşağılanıyor.

yanıt6
yanıt1
Kime söylemiş:

ADINIZI YAZIN denen zevzek. Küçücük çocuğa neden söylüyor. Çocuğun aklından yıllarca çıkmayacak belki de bu olay.

yanıt8
yanıt3
Adınızı Yazın:

Doğruyu görmek için okuma yazmayı bilmeye gerek yok. Üniversiteyi bitirip, devletin okulunda çocuk yetiştiren bir öğretmenin çocuğa bu şekilde konuşması, konuşmasa bile bu şekilde düşünmesi ne kadar acı ve düşünülmesi gereken bir durum.

34
5
yanıtYanıtla
simli:

KANIT VAR MI ELİNE TELEFONU ALAN KAYIT EDİYOR DOĞRU OLANIDA OLMAYANI DA . . . .

13
25
yanıtYanıtla
herhangi biri:

o yaşta bir çocuk böyle profesyonnelce yalan söyleyemez, sanırım eğitimcisiniz. . bizde mağdur çocuğun yanında olmayı tercih eden halktan biriyiz

yanıt0
yanıt5
okur:

senin gibi okumuş cahillerin milli eğitimde ne işi var. .

27
7
yanıtYanıtla
başkent 06:

Ey gidi zavallı. . . . cehalet cahiliyeden kalma, keşke sende okuma azma değil de ahlak öğrenseydin, çocukla konuşmayı bilirdin. . .

31
3
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title