Haberler

Okul Müdürü, 850 Adet Uyuşturucunun Bulunduğu Arabada Yakalanarak Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki bir ortaokulun müdürü; 850 adet uyuşturucu hap, 300 lira sahte para, 20 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız tabancanın bulunduğu arabada yakalandı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde okul müdürünün de içinde bulunduğu otomobilde uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde, Saltukova çevre yolunda jandarmayı görünce kaçan sürücünün kullandığı otomobil, kısa süre sonra durduruldu.

580 ADET HAP ÇIKTI

Otomobilde yapılan aramada 850 adet uyuşturucu hap, 300 lira sahte para, 20 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobilde bulunan Volkan U. ve Akçahatipler Ortaokulu Müdürü Tuncay Ö. gözaltına alındı.

Okul Müdürü Uyuşturucudan Gözaltına Alındı

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

2 şüpheli, ifadeleri alınak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Adınızı Yazın:

Olayı bilmeden suçlayıcı haber ve yorum yapmamak lazım. Bir seri katili camide görünce ooo bu günahsız bir adammış camiye geliyor demeyiz. O müdür de belki zorla arabaya bindirildi, belkide şantaj yada tehdit ediliyordu. Tam tersine o suçları işlemiş te olabilir ama sırf o arabadaydı diye yargısız infaz yapılması hele ki öyleymiş gibi haber yapılması günahtır. Suçsuz ise zan altında bırakılmaması gerekir. Suçluysa zaten yargı gereken cezayı verir.

11
50
yanıtYanıtla
YAZDIM SENİDE.:

Haberi dikkatli okuduysanız arabada yakalandı diyor, komplo olabilir veyahut acı tesadüf uyuşturucu satıcısının aracına binmiş olabilir. Aslında herkesin başına gelebilecek durum, farzedelim en iyi arkadaşımız yada akrabamız bu lanet belaya bulaştı kimseninde durumdan haberi yok araçda bizde seyahat ediyoruz ve araç yakalandı hadi çıkın işin içinden kendinizi nasıl aklayacaksınız bide böyle manşetle etiketlenirseniz vay halinize. . . Eğer gerçeksede Allah bildiği gibi yapsın. . .

14
39
yanıtYanıtla
DİKKAT:

kumpas olabilir

4
37
yanıtYanıtla
eses:

son zamanlarda öğretmenlerden sapıkda cıkmaya basladı rahat batıyor onlara

yanıt0
yanıt0
asdfasd:

İşi hak edene değil kendinizden olana verdiğiniz sürece daha neler olacak. . . .

33
1
yanıtYanıtla
a.n.t.:

Evet ne yazık ki bütün kurumlar o hale geldi

yanıt22
yanıt1
dron:

sanki tanıyorsun aynı adam yöneticilikten alındığında kıyamet kopardılar yani kendinden olmayan bir müdür bu ok. herşeyi siyasi düşünmeseniz olmaz

yanıt1
yanıt8
ali:

birisi arabasına koyamaz mı?

1
29
yanıtYanıtla
ADALET:

o müdürü o hale getiren nedir kimlerdir acaba millet aç borçlu bakanlar başkanlat yatçıklar ile keyif

2
23
yanıtYanıtla
EVET ADALET:

Yaw Allah tan korkun, bu ülkede sadece memurlar yok, aldıkları maaş da normal bir insana gayet yeterli, ki yetmese bile suç mu işlemesi lazım, özel sektörde maaşlara bir bakın ne seviyede ve ne zaman yatacağı yatmayacağı belli değil, oh ne ala devlete sırtını yasla okul yansa öğretmenin maaşı garanti. . . Birde bu insanlara böyle olaylara '''' o müdürü o hale getiren nedir'''' diye yorum yapıyorsunuz. . . . YAZIKKKKK

yanıt8
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title