Haberler

Okul Müdürlerinden İhtiyaç ve Talepleri Hakkında Bilgi Aldı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Hisarcık ilçesini ziyaretinde, okul müdürleri ile toplantı yaparak, eğitim, öğretim ile ihtiyaç ve talepler hakkında bilgi aldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Hisarcık ilçesini ziyaretinde, okul müdürleri ile toplantı yaparak, eğitim, öğretim ile ihtiyaç ve talepler hakkında bilgi aldı.

Müdür Hasan Başyiğit, Hisarcık ziyaretine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Kaymak, Şube Müdürü İbrahim Sak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir ile birlikte Kaymakam Furkan Başar'ı ziyaret ederek başladı.

Başyiğit, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okulun Z kütüphanesi hakkında bilgi aldı. Yaz döneminde okulda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kurslarına katılan öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi. Başyiğit, kursa katılan öğretmenlere ayrıca teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ilçe ziyaretleri yapmasının amacının ilçeleri tanımak, okul ve kurum müdürlerinden eğitim, öğretim, ihtiyaç ve talepler hakkında yerinde bilgi almak olduğunu söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title