Haberler

Okul Kantinini Soyan 3 Kişiyi Ellerindeki Çuval Ele Verdi

Eskişehir'de, Bir Okul Kantininden Hırsızlık Yaptıkları İddia Edilen 3 Kişi Yakalandı.

Eskişehir'de, bir okul kantininden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesi'nde ellerinde çuvalla yürüyen G.S. (22), M.Y. (19) ve A.Ü.'nün (25) durumundan şüphelenen polis ekipleri şahısları takibe aldı. Ellerindeki çuvalı bırakıp kaçmaya başlayan şüpheliler, kovalamaca sonunda bir binanın bodrum katında yakalandı. Gözaltına alınan şahısların üzerlerinde yapılan aramada bir satır bulundu. Zanlıların yol ortasına bıraktıkları çuvalı inceleyen polisler, Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu kantininden çalındığı anlaşılan VCD, MP3 çalar, DVD, uzaktan

kumanda aleti, fotoğraf makinesi, oto teybi ve iki kolon ile birlikte bir miktar gıda maddesi ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi, "resmi kurumdan hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(EC-OÖ-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title