Haberler

İstanbul'da, Okul Kantininde Bıçaklı Kavga: 2 Öğrenci Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde iki öğrenci grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Maltepe Küçükyalı'daki bir lisenin kantininde öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay saat 10.30 sıralarında Aydınevler Mahallesi'nde bulunan Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde meydana geldi. İki öğrenci grubu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kantindeki tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 2 öğrenci bıçakla yaralandı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Olayı gören diğer öğrenciler ve görevliler, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler ambulanslarla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri okul içine girerek inceleme yaptı. Bıçaklı kavga nedeniyle okulda büyük panik yaşandı.

İstanbul'da, Okul Kantininde Bıçaklı Kavga: 2 Öğrenci Yaralı

GENİŞ ÇAPLI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yaralı öğrenciler F.A ve K.G'nın hastanede tedavileri devam ederken polis okulda geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

1980 ler geldi:

1980 öncesinde ortaokul okuduk hadi O zaman terör vardı ortalık karışıktı hergün bıçaklama dayak oluyordu oda bugünkü gibi huncarca öldüresiye kinle değil kendilerine gòre bir idealle . Peki şimdi nevarda nerdeyse her okulda bu görüntüler uyuşturucu çeteleri var 80 öncesinden farkı ne bu durumun

19
0
yanıtYanıtla
sivas:

ulan ananız babanız calışıyor okuyasınız diye neyi paylaşamıyorsunuz siz kesin kız işidir başka ne olacak yazık ailenize

11
5
yanıtYanıtla
Okan:

Mutsuz ve ideali yok gencin durumu bu.

yanıt6
yanıt0
türk:

tayip eğitimde arzu ettiğimiz sonucu yakalayamadık demiş. Sanki geldiği yıldan beri eğitimi 1 adım bile ilerletmiş gibi konuşmuş ya o beni deli ediyor.

13
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kalem tutması gerekenler silah tutuyor . . vah ki vah . .

13
1
yanıtYanıtla
civanmert:

kavga dövüş ve cinayet yaşı orta okul gençlerine kadar düştü, her yerde çeteleşme var, gençler okula korkarak gider oldu.

13
0
yanıtYanıtla
dizinevuran:

ne okul idaresi kardeşim; zaten okulu çete bağlantılı çocuklarla beraber yönetiyorlar inanmayan gidip biraz gözlemlesin; aynen ceza evi yöneticileri gibi. ülkücücü islamcı grupların okullarımızı, memleketimizi getirdikleri durum bu; bunlarda koyun kadar akıl yok!

11
2
yanıtYanıtla
Ertan:

Aynen tarikat cemaat odaklı eğitim vermeye çalışıyorlar gençliği çöp ettiler

yanıt9
yanıt2
ben:

zorunlu eğitim 12 yıl oldukça bu sorunlar bitmez. bırakın okumak isteyen gelsin.

7
5
yanıtYanıtla
Bıkkın veli:

Oğlum lisede akşam işten gelince okul nasıl diyorum hep aynı diyor matematik diyorum ezber baba soru kalıpları ezberletiyorlar diyor oğlum fizik labratuar diyorum ne labratuarı kitapta şekille ezberliyoruz diyor oğlum türkçe diyorum ondada kalıp ezberletiyorlar diyor ulan biz okula bunun içinmi gönderiyoruz bu eğitim sistemi afrikada bile yok artık çocuklar ne yapsın bu eğitimle bir halt olunmayacağını bizim kadar onlarda farkında dışarıya sisteme öfke içindeler bunlar hep sonuç

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title