Haberler

Okul Bahçesi Panayır Alanına Döndü

Bursa Faik Çelik Kız Meslek Lisesi Tarafından Düzenlenen Geleneksel '2. Yaz Şöleni' Renkli Görüntülere Sahne Oldu. Yıl Sonu Tatili Sevincini Bir Hafta Öncesinden Kutlayan Öğrenciler, Unutulmaz Bir Gün Yaşadı.

Bursa Faik Çelik Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen geleneksel '2. Yaz Şöleni' renkli görüntülere sahne oldu. Yıl sonu tatili sevincini bir hafta öncesinden kutlayan öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadı.

Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen 2. Yaz Şöleni'ne değişik okullardan 5 bine yakın öğrenci ve veli katıldı. Öğrenciler, çalan müzik eşliğinde saatlerce dans etti. Bir sezon boyunca süren okul ve sınav stresini üzerlerinden atan öğrenciler, çeşitli yarışmalarda yarıştı. Sahnede göbek atan kız öğrenciler, oryantal yarışmasında mücadele etti. Kurulan standlar, tırmanış parkuru ve balon parkurlarıyla okul bahçesi panayır alanına dönerken, aileler de ucuz olarak satılan eşyalardan alışveriş yaptı. Okul Müdürü Nur Teber tarafından davet edilen başka okulun öğrencileri de festivale katıldı. Minik öğrenciler şişme balonlarda futbol oynadı, tırmanma parkurunda ise dağcılık öğrendi. Okulun öğrencileri topladıkları giyim eşyalarını ucuz fiyattan satınca, kasalarda uzun kuyruklar oluştu. En çok satış yapan standın İstanbul Boğaz turuna götürülecek olması, öğrencilerin heyecanını bir kat daha arttırdı. Öğrenciler ürünlerini satabilmek için kıyasıya yarıştı.

Şölen havasında geçen etkinliğin çok iyi olduğunu belirten Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel, "Şölen havası içinde hazırlanmış ve çok çeşitli standları ile okulumuzun tanıtımı amacıyla yapılan bu organizasyon fevkalede güzel. Çok yeni olan bu okulumuzu çevreye ve öğrencilere tanıtmak adına bu etkinlikler son derece önem arzetmektedir" dedi.

Okul Müdiresi Nur Teber ise okulda 15 şubede 565 öğrenci bulunduğu kaydederek, "Tüm sınıflar ayrı ayrı standlar açarak kermes faliyetine iştirak etmişlerdir. Bu faaliyetler sonunda en çok satış yapan sınıf, İstanbul'a geziye götürülecek. Öğrencilerimiz ve velilerimiz çok güzel ve özverili bir çalışma gerçekleştirdi. Kermes standlarımıza iyi ürünler bağışlayarak destek verenlerle çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Hayırsever işadamı Faik Çelik'in kızı Bahar Çelik de etkinliğe katıldı. Bayan Çelik tüm standları tek tek dolaşarak öğrencilere destek verdi. Okul öğrencileri ise Bahar Çelik'e sevgi gösterilerinde bulundu.

(RFK-OMR) 06.06.2008 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title