Haberler

Okü'de Mezuniyet Heyecanı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde (OKÜ) mezuniyet coşkusu yaşandı.

Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumda, 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, törende yaptığı konuşmada, mezuniyetin hayata atılan yeni bir adım ve yeni başlangıç anlamına geldiğini belirtti.

Mezun olan öğrencilerin, hayatta artık ağır sorumlulukları bulunduğunu ancak gençlerin tüm zorlukları aşabilecek bir güç ve potansiyele sahip olduklarını dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

"Bu yolda azimle, inançla güvenle yürüyeceklerdir. Onlar için fedakarlık yapan ailelere, bir harf öğretebilmek için çalışan hocalarına, kaliteli bir eğitimi güvenle almalarını sağlayıp gelecekte çok şey bekleyen ülkelerine faydalı birer insan olmak için çok çalışmaları gerekecektir. Çünkü Türkiye'nin istikbali milletimizin umudu ve gözbebeği olan siz gençlerimizin omuzları üzerindedir."

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de mezun olan öğrencilere başarı diledi.

OKÜ'nün 2 enstitü, 6 fakülte, 3 yüksekokul ve 5 meslek yüksekokulunda 14 bin öğrencisi ve 745 akademik ve idari personeli ile büyük bir aile olduğunu kaydeden Türk, "Artık doktora mezunları vererek kendi öğretim üyesini yetiştirmenin haklı gururunu ve kıvancını yaşıyoruz. Dinamik ve yaşayan bir Üniversite olarak mezunlarımızla ve onların her anında yanlarında olan aileleri ile de gurur duyuyoruz." dedi.

Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri verildi ve mezun öğrenciler hep birlikte havaya kep atarak kutlama yaptı.

Törene, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Celalettin Cerrah Karacaoğlan Osmaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title