Haberler

Oktay Vural Çan'da Halka Hitap Etti

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Çanakkale gezisi esnasında Çan ilçesini de ziyaret etti. Burada, MHP Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz'le birlikte vatandaşlara hitap eden Vural, "Çan'a bir hanım eli değmesi gerekiyor" dedi.

MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural Çanakkale gezisi sırasında programda olmamasına rağmen MHP Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz'ün daveti üzerine Yenice programının ardından Çan'a gelerek İlçe Seçim Bürosu önünde halka hitap etti. Çan MHP İlçe Teşkilatının SMS'lerle halka bildirilen Oktay Vural programına, yaklaşık 1000 kişi katıldı. Gecenin geç saatlerinde yapılan mitingde konuşan Vural, "Çanakkale, Mübarek topraklardayız. 'Çanakkale Geçilmez' diyenleri 18 Martta andık, 12 Marta İstiklal Marşı kabul yıl dönümündeki sizler sadece bu gün değil, hem geçmişi düşüneceksiniz, hem geleceği düşüneceksiniz. Onun için bu seçimler Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Türkiye çözüm ve barış süreci içinde bir uçuruma sürükleniyor. Ama bir Türkiye düşünün ki bugün İmralı Canisi ile oturup Türkiye'nin geleceğinin ne olacağını belirlemeye çalışıyorlar. Nereye gideceğini belirleyenler var. 30 Mart seçimleri bizim yol haritamızı çizen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilelebet payidar kalacak çizgisinden mi gidecek, yoksa İmralı Canisinin hedefleri istikametinde mi gidecek? İşte bu seçimler onun için çok önemli. 40 Bin kişinin katilinin mektubu Diyarbakır'da meydan da okunuyor, Kandildeki terörist başı Diyarbakır'da canlı olarak mitinglerde konuşma yaptırıyor ve Devletimizi, Milletimizi, tehdit ediyorlar. Terörist başı serbest kalmasaymış, Türkiye bölünecekmiş. Türkiye'yi tehdit ediyorlar. Bu cumhuriyet içerisinde "Paralel Devlet" oluşturmak isteyenler, bu Cumhuriyet içerisinde kaçak inşaat yapmak isteyenlere, 30 Mart'ta bu Millet cezasını vermelidir" dedi. Oktay Vural konuşmasını sonlandırırken Çan Belediye Başkan adayı Sevim Öz ve Terzialan Belediye Başkan adayı Tuncay Göymen'e başarılar diledi. Başkan adayı Sevim Öz, Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Başkan Vekili Oktay Vural'a bir buket çiçek takdim ederken, Mitinge gelen misafirlere karanfil dağıttı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Çanakkale Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title