Haberler

Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeniden bir araya gelecek

Güncelleme:

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin iki karakteri Polat Alemdar ve Süleyman Çakır'ı canlandıran Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tekrar bir araya geleceği iddia edildi.

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi işlediği konular ve oyuncularıyla uzun süre Türk halkının gönlünde taht kurmuştu. Polat Alemdar olarak dizide yer alan Necati Şaşmaz'ın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olacağı iddia edildi.

SEYİRCİDE HEYECAN YARATTI

Posta'nın haberine göre, Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakterini canlandıran ve şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli, karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ile yeniden aynı projede buluşacak olması izleyicilerde heyecan yarattı.

Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeniden bir araya gelecek

İddiaya göre Necati Şaşmaz, diziye Polat Alemdar karakteriyle katılacak ve dizide bir süre kalacak. Polat Alemdar, gizli devlet adamı olarak Hızır Çakırbeyli ve ailesiyle masaya oturacak.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Konu hakkında yapım şirketinden bir açıklama yapılmadı. Şaşmaz'ın diziye ne zaman dahil olacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Polat Alemdar Necati Şaşmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

önemli degil:

mafya bozuntusu dizilerini bi kaldiramadiniz. . millet bunlara özenerek kolayca baskasinin canini aliyor. . güney amerika gibi olacagiz yakinda

53
20
yanıtYanıtla
Selim:

Olacagiz değil neredeyse olduk zaten.memlekette delikanlilik mafyacilik oldu

yanıt20
yanıt1
Hakan E.:

Diziyi izlemediğin belli. Konu mafya değil! Konu uyuşturucu, hırsızlık gibi suçlara karşı durmak vs vs. . İnsanlara bunların kötü olduğunu gösteriyorlar! Kendin netflix de eş cinsel dizileri izle, Havva anamızı aşağılayıcı dizileri izle, aşkı memnuyu izle sonra böyle dizilere laf et. Ne güzel Istanbul be :) :)

yanıt5
yanıt2
yaf he:

la bi gidin sanki siz izlemiyor sunuz

yanıt1
yanıt2
20.ci yy mafya gençliği:

gençlerin karakterini bozan mafya salaklığı saçmalığı üzerine yapılan ve gençleri mafyalığa özendiren bu tür dizilere nasıl oluyorda izin veriliyor şaşıyorum

29
13
yanıtYanıtla
Selim:

İki gerizekalı işte

20
18
yanıtYanıtla
Okur:

Desene Çakır gene yolcu. . .

yanıt3
yanıt2
İSTANBUL LU:

Milyonların hayali demişsin ya,milyonlarda sana yalancıyı diyor)))

25
7
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

SAÇMA DİZİLER ÖNÜNE GELENİ ÖLDÜRÜYORLAR SONRADA İNSANLIKTAN ADAMLIKTAN BAHSEDİYORLAR.GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR

20
6
yanıtYanıtla
Oh kurtulduk:

Bakma ozaman hayirdir

yanıt0
yanıt0
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title